Barion Pixel 2022 tavaszának legmenőbb hajszínei – Coloré

2022 tavaszának legmenőbb hajszínei

2022. 02. 24.

A közelgő március nemcsak a természetben hoz változásokat, hanem az emberek megjelenésében és hajszínében is.

A tavasz mindig a változást, a megújulást szimbolizálja, így nem csoda, hogy egy pillanat alatt új haj, smink vagy körömtrendnek kezdünk hódolni.

Hajszín 1
Forrás: Pexels

2022-ben megújulnak a hajszín trendek is. Lesznek újragondolt korábbi stílusok és különleges, merész úttörők is. Ha szeretnénk egy kis változást, akkor érdemes lesz csemegézni a következő válogatásból:

Luxus barna hajszín

A barna árnyalatok tovább hódítanak és még korántsem fedeztük fel mindet. A hajszín specialisták szerint a mélybarna árnyalatok idén tavasszal gazdag csillogást, gomba barna, tölgy és mogyoró fényt kapnak.

Rezes frizurák

A tipikus gyömbéres árnyalatok helyett a vörös idén merészebb tónusok felé veszi irányt. Az erősebb, rezesebb hatású vagy akár a lángoló vörös, a rozé és eper színek is dominálhatnak.

Peek-a-Boo színek

Aki bevállalna valami merészet, de mégsem teljesen feltűnőt, annak találták ki a Peek-a-Boo hatást. Ekkor a természetes árnyalatok alá berejtik a különleges tónust, ami csak akkor válik láthatóvá, ha formázzák, átmozgatják a fürtöket.

Gyűrűfényű balayage

A különleges megoldás egy fényes keretet ad az arcnak. A világos, fényes tónusokat csak a frizura elejére, az arc körüli tincsekre viszik fel. A világos tónusok azonban nem egyből indulnak a hajtőtől, hanem fokozatosan mennek át az eredeti színből a fénylő keretbe.

Gabona szőke

A platina és jégszőke árnyalatok idén vissza szelídülnek, kedveltek a lágy, krémes szőke árnyalatok, amelyek a mandulatejre, a zabra és a kesudióra emlékeztetnek.

Hajszin
Forrás: Unsplash

Pink pasztell

Aki nem akarja rejtegetni merész választását, az idén a pasztell rózsaszín és lila árnyalatokban teljesedhet ki, melyek szőkével vagy akár eperszőkével keveredve nagyszerű, friss és tavaszias érzést adnak.

Forrás: instyle.com