Barion Pixel Kate Winslet zsebből fizette ki a stábját – Újabb filmet forgatott a Titanic sztárja – Coloré

Kate Winslet zsebből fizette ki a stábját – Újabb filmet forgatott a Titanic sztárja

2023. 09. 19.

Kate Winslet emberségéről tett tanúbizonyságot, amikor saját pénzéből fizette ki kollégái bérét új filmjének forgatásán.

A Titanic sztárja, Kate Winslet új filmjét forgatja, ám pénzügyi problémák miatt jobban részt kellett vennie a munkálatokban, mint elsőre gondolhatta. A 47 éves színésznőnek ugyanis komolyan a zsebébe kellett nyúlnia ahhoz, hogy a film munkálatai gond nélkül folytatódhassanak. A stábtagok kétheti bérét előre kifizette, amivel nemcsak emberségét bizonyította, hanem munkakedvét is. Mint a producer, Kate Solomon elmondta, a színésznő fáradthatatlan volt, és az volt az egyetlen célja, hogy a film forgatása sikeresen menjen tovább.

Kate Winslet új filmje

A Lee című film a modellből lett második világháborús fotósról, Lee Millerről emlékezik meg. A film alapját Antony Penrose 1985-ös Lee Miller életei című életrajzi könyve adta. A főszereplőt megformáló színésznő nemrégiben a Vogue World vörös szőnyegén lépett fel, aminek azért van jelentősége a film szempontjából, mert maga Lee Miller is fotózott régebben a kiadványnak.

Kate Winsletnek azonban nem ez volt a legnagyobb gondja a forgatáson, mert még sérüléseket is szerzett a munkálatok alatt! A film első forgatási napján a történet szerint egy francia város utcáján futott végig az 1944-es bombázások alatt, amikor is megcsúszott, és igencsak megütötte magát. A sérülés komoly volt, ugyanis három vérömleny keletkezett a gerincén, és alig tudott felállni. Ennek ellenére folytatta a munkát, amit nemcsak a producer, hanem Antony Penrose, Lee Miller fia is kiemelt. Mint mondta, már a Titanicban is imádta a színésznőt, mert sosem félt attól, hogy az alkotás kedvéért elázott vagy koszos legyen, netán essen, ha a jelenet úgy kívánja meg. Már akkor tudta, hogy tökéletesen eljátszaná Lee Millert, és álma most valóra vált.

Kate Winslet a Titanic forgatása óta is jó kapcsolatot ápol filmbéli partnerével / Kép forrása: Anthony Ghnassia / Getty Images
Kate Winslet a Titanic forgatása óta is jó kapcsolatot ápol filmbéli partnerével / Kép forrása: Anthony Ghnassia / Getty Images

Winslet állítólag a produkció minden fázisában részt vett. Azt is támogatta, hogy női írókat is bevonjanak az alkotási folyamatba. A szereposztásban is szorosan közreműködött, és a komikus Andy Samberget hozta be a Life fotósának, David Schermannek a szerepére, aki Miller közeli barátját alakítja.

Forrás: Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images