Barion Pixel Katalin hercegné feladta – nem lát esélyt a békülésre – Coloré

Katalin hercegné feladta – nem lát esélyt a békülésre

2023. 09. 27.

Katalin hercegné hitt abban, hogy a szakadás Vilmos és Harry között még orvosolható, de a hírek szerint feladta a küzdelmet.

Fájdalmas utazás

Vilmos herceg és Katalin hercegné sűrű heteket tudhatnak maguk mögött, mivel rengeteg időt töltöttek a külföldi útjaikkal és nagyszabású kötelezettségekkel. Vilmos herceg New Yorkban landolt, az első Earthshot Prize Awards találkozóra volt hivatalos. Az útról a közösségi médiában emlékezett meg, amelyben világossá tette az Egyesült Államok iránti szeretetét:

Olyan jó újra az Egyesült Államokban lenni. Senki sem tud úgy optimizmust és leleményességet mutatni, mint az amerikai nép…

– írta a közös Instagram fiókjukban. Azonban a hírek szerint valójában eléggé keserédes érzés volt a számára az Egyesült Államokba utazni, ugyanis itt telepedett le a testvére, Harry herceg, akivel az utóbbi években eléggé elmérgesedett a kapcsolata.

Katalin hercegné
Kép forrása: Tim Clayton – Corbis / Contributor / Corbis Sport / Getty Images

A királyi szakértők szerint ugyanakkor Vilmos herceg és Katalin hercegné mindent megtesznek, hogy túllépjenek a múltban történteken, és hátuk mögött hagyják a rossz viszonyt.

Duncan Larcombe királyi szakértő nyilatkozott Vilmos utazásáról:

Mindig lesznek bizonyos dolgok, amelyek Vilmost a fiatalabb testvérére fogják emlékeztetni, és ez felzaklatja majd – ebben egy pillanatig sem kételkedem. Kíváncsi lennék, hogy Vilmos mennyit látott az Invictus Games-ből, és hogy egyáltalán meg merte-e nézni a Netflix dokumentumfilmjét róla. Talán túl fájdalmas volt neki.

A színfalak mögötti sérelmek ellenére Larcombe szerint Vilmos és Katalin eltökélt abban, hogy minden negatívumot a múltba hagyjanak:

Azt hiszem, Vilmos úgy kezeli ezt, hogy a feladatra koncentrál, és így birkózik meg vele. Ugyanez a helyzet Katalinnal is. Feltűrik az ingujjukat, és folytatják a munkát, és ez alól Vilmos New York-i útja sem kivétel.

Katalin hercegné
Kép forrása: Chris Jackson / Staff / Chris Jackson Collection / Getty Images

Katalin elengedte a békülés gondolatát

A BBC korábbi királyi tudósítója, Jennie Bond pedig arról beszélt, hogy Katalin hercegné kezdi megérteni, hogy ezt a szakadékot, amit a testvérek között tátong az utóbbi években, már nem lehet betemetni.

Ha az ember boldog, összetartó családból származik – mint Katalin –, hihetetlenül nehéz megérteni, hogy az emberek hogyan idegenedhetnek el ennyire egymástól. Szerintem hitt abban, hogy a szakadékot meg lehet oldani, és Fülöp herceg temetése után láttuk, hogy beszélgetett Harryvel, és nyilvánvalóan ugyanerre biztatta Vilmost is. De most már tudja, hogy ez nem működött. Valójában Vilmos és Harry közvetlenül a temetés után összevesztek. Eljön az a pont, amikor egyszerűen el kell fogadni, hogy a boldog család nem egy olyan játék, amit mindenki játszhat.

Hozzátette, hogy Vilmossal valószínűleg úgy döntöttek, hogy a belátható jövőben nem várható békülés, így a saját életükre és a feladatikra koncentrálnak.

Forrás: OK!

Borítókép forrása: Max Mumby/Indigo / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images