Barion Pixel Katalin hercegné így engedi el magát – Coloré

Katalin hercegné így engedi el magát

2023. 08. 16.

Katalin hercegné kiengedte egy kicsit a gőzt, és ellátogatott egy elektronikus zenei fesztiválra.

Nagyot bulizott Katalin hercegné

Katalin hercegnét Rose Hanbury-vel egy zenei fesztiválon vették észre. A két édesanya egy buli után elment a Houghton Fesztiválra, de a hírek szerint a hercegné kicsit aggódott a nyilvános kiruccanás miatt.

Az eseményt DJ Craig Richards hozta létre, és több mint 200 fellépő szerepelt rajta. A múlt hétvégén nagyjából 10 000 ember látogatott el a Houghton Fesztiválra, amely az Egyesült Királyság egyetlen 24 órás rendezvénye, amelyen elektronikus zenét játszanak Norfolk vidékén.

A hírek szerint Katalin először vett részt fesztiválon, és férje, Vilmos herceg nélkül ment el rá.

Vacsora után az egyik vendég javasolta, hogy Katalin menjen el a fesztiválra. Ideges volt az ötlettől, de hosszasan beszélt a testőreivel, végül sok biztonsági emberrel ment el. Vilmos nem volt ott

– állítja egy bennfentes.

Katalin hercegné
Kép forrása: Tim Clayton – Corbis / Contributor / Corbis Sport / Getty Images

Korábbi pletykák

2019-ben brit bulvárlapok azzal vádolták a walesi herceget, hogy viszonya van az egykori modellel, de bennfentesek elárulták, hogy az állítások hamisak és alaptalanok voltak. A hercegné és Hanbury márkinő mindezen pletykák ellenére barátok maradtak, pedig a lapok korábban arról cikkeztek, hogy ők ketten összevesztek. Jogi lépéseket is fontolgattak, de erről végül letettek.

Bár Katalinnak fájdalmas volt látni ezeket a híreket, végül jót tett a kapcsolatuknak Vilmossal:

Katalin nyilvánvalóan bántónak találja a pletykákat, és utálja a gondolatot, hogy egy nap a gyerekei is olvashatnak majd róluk az interneten. Ez arra kényszerítette őt és Vilmost, hogy hátralépjenek és megvizsgálják a kapcsolatukat, rájöttek, hogy ezt gyakrabban kellett volna megtenniük

– mondta egy bennfentes.

Bár Katalin nem járt korábban fesztiválon, szeret táncolni. Amíg még simán Kate Middleton volt, gyakran járt diszkóba a barátaival, köztük a zsokéval, Sam Waley-Cohennel. Tavaly pedig Vilmos herceggel mutatták be a táncmozdulataikat és lenyűgözték a tömegeket, akik egy belize-i faluban fogadták őket. Vilmos herceg egy kis táncot lejtett, amikor az ország legvidámabb falvaként ismert Hopkins falujában üdvözlő tánccal kedveskedtek nekik.

Forrás: Ok, Mirror, Daily Mail

Borítókép forrása: Karwai Tang / Contributor / WireImage / Getty Images