Barion Pixel Lehet, hogy John Krasinski is feltűnik Christopher Nolan új filmjében? – Coloré

Lehet, hogy John Krasinski is feltűnik Christopher Nolan új filmjében?

2023. 07. 10.

Legalábbis erre célozgatott legfrissebb Instagram-posztjában az Oppenheimer című film egyik főszereplője, Robert Downey Jr.

„Várjunk csak, ez egy Krasinski photobomb vagy lesz egy meglepetés cameo???” – viccelődött Robert Downey Jr., a Marvel-filmek sztárja legújabb Instagram posztjának leírásában, fedezte fel a People.

Az idei nyáron két produkciót várnak tűkön ülve a filmrajongók, melyek egyszerre jelennek majd meg a mozikban és melyek közül mindkettő tömve lesz toplistás színészekkel. Az egyik Greta Gerwig Barbie-ja Margot Robbie-val és Ryan Goslinggal a főszerepben, a másik pedig a Christopher Nolan rendezésében elkészült Oppenheimer. Míg előbbi igencsak színes (mondjuk ki, rózsaszín) kampányt futtat hónapok óta, addig az atombomba feltalálójáról szóló produkciónak kvázi semmilyen reklámját nem látni az előzetesen és néhány forgatási fotón kívül.

Oppenheimer, film,  John Krasinski Cillian Murhpy
Cillian Murphy, mint Robert Oppenheimer.Forrás: Youtube

Így aztán a közönség lecsap minden hír- és fotómorzsára is, ilyen az a fénykép is az Oppenheimer főszereplőiről, amelyet Robert Downey Jr posztolt Instagramra, és ha nem tudnánk, micsoda sztárok szerepelnek rajta, úgy fest, mintha csak egy átlagos, jó hangulatú baráti összejövetelen készült volna.

Egy New York-i tetőteraszon lőhették a fotót, amelyen Emily Blunt (Katherine Oppenheimer), Downey Jr. (Lewis Strauss), Cillian Murphy (Robert Oppenheimer), Matt Damon (Leslie Groves) szerepelnek, háttérben pedig feltűnik Blunt férje, a szintén színész John Krasinski is. A stáb valószínűleg a sajtókörútjuk közben tartott egy kis pihenőt pizzával és sörrel, ahogy az asztalon látható.

Downey a képaláírásban felhívta a figyelmet a kakukktojásra, Blunt férjére is, aki a háttérben pózol, viszont szinte biztos, hogy csak poénnak szánta. Ám a kommentelőknek nem Krasinski váratlan feltűnése volt a leggyanúsabb, hanem az, hogy a komolyságáról, visszafogottságáról híres Murphy-t mosolyogni látják. „Sírok! Hogy vettétek rá Cilliant, hogy mosolyogjon?” – írta egyikük.

Az Oppenheimer, mely Christopher Nolan tizenkettedik alkotása, július 21-én jelenik meg a mozikban, mely az atombomba atyjának életét feldolgozó Pulitzer-díjas könyv alapján készült.

Borítókép forrása: Amy Sussman / Staff / Getty Images