Barion Pixel Joe Jonas egy hős, Sophie Turner egy karrierista r*banc – kettős mérce a sztárok válásában – Coloré

Joe Jonas egy hős, Sophie Turner egy karrierista r*banc – kettős mérce a sztárok válásában

2023. 09. 14.

Joe Jonas és Sophie Turner válása ismét csúnya képet fest a nők és férfiak helyzetéről. Az anya és az apa szerepét egészen más színben mutatja be.

Kettős mérce Joe Jonas és Sophie Turner válásában

Az utóbbi pár nap szinte másról sem szólt, csak arról, hogy milyen érdekes információk, pletykák láttak napvilágot Joe Jonas és Sophie Turner válásával kapcsolatban. A sztárpár kb. egy hete jelentette be, hogy négy év házasság és két gyerek után külön utakon folytatják tovább, hogy miért az jelenleg nincs megerősítve.

Egyes hírek szerint hónapok óta gondjaik voltak. Sophie Turner rengetegszer hangoztatta, hogy honvágya van, szeretne az Egyesült Királyságba költözni. Más hírek szerint az életvitelük volt nagyon különböző, még Joe Jonas az otthonülő fajta, addig Turner szeret kimozdulni, bulizni, és igen, olykor-olykor alkoholt is fogyasztani. Már emiatt is rajzolódik a rémes anya képe az emberekben, ha pedig még hozzá is tesszük, hogy az utóbbi időben Jonas vigyázott a gyerekekre, miközben turnézott Jonas Brothersszel, még Tuner, az ANYA, képes volt elutazni forgatni Angliába, máris érik neki a megkövezés.

Joe Jonas és Sophie Turner
Kép forrása: Matt Winkelmeyer/VF22 / Contributor / WireImage / Getty Images

Azt mondták, hogy az elmúlt három hónapban nagyjából folyamatosan Joe gondoskodott a két kisgyermekükről, még akkor is, amikor a zenekara turnézott. Úgy tudjuk, hogy jelenleg mindkét gyerek Joe-val van, miközben a csapat az Egyesült Államokban koncertezik

– hozta le a TMZ.

Hős apa?

Az emberek jelentős részét zavarja ez az apró részlet, hogy az apa gondoskodik a gyerekekről, és nem az anya. De vajon meg lenne ez említve, ha fordítva lenne, vagyis Sophie Turner gondoskodna a gyerekekről? Kétlem! Senkit se érdekelne, így persze, azonnal adjuk a legjobb apa díját Joe Jonasnak, hiszen az „önző, karrierista, ribanc” anya elmert utazni az Egyesült Királyságba forgatni, és az apára merte hagyni a gyerekeket. Mit képzel, mi?

Joe Jonas és Sophie Turner
Kép forrása: Matt Winkelmeyer / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Turner a Joan című hatrészes krimi forgatásán dolgozik. Bár igaz, Joe Jonas is dolgozik, turnén van éppen, de ő legalább az Egyesült Államokban tartózkodik. Nyilván, ha ő elmenne koncertezni, a kutyát sem érdekelné, hogy Sophie Turnernek kellene megoldani a gyerekfelügyeletet. Hiszen a társadalom az anyjától várja el, az apát pedig azonnal piedesztálra emeli azért, aminek teljesen normálisnak kellene lennie. Miért ne vigyázhatna az apa a gyerekekre, még az anya dolgozik?

Forrás: TMZ, Daily Mail

Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images