Barion Pixel Taylor Swift szerelme, Joe Alwyn egy arcpirítóan szenvedélyes thrillerrel érkezik a mozikba – Coloré

Taylor Swift szerelme, Joe Alwyn egy arcpirítóan szenvedélyes thrillerrel érkezik a mozikba

2022. 10. 01.

Aki eddig nem figyelt fel az énekesnő párjára,Joe Alwynra ezzel a filmmel garantáltan megjegyzi a nevét.

A Csillagok délben (The Stars at Noon) című filmet, amely Denis Johnson hasonló című regényén alapul, 2022. október 14-én mutatják be a mozikban, október 28-tól pedig streamelhető lesz a Hulun is. A thrillerrajongók igazi csemegére számíthatnak!

Nicaraguában egy titokzatos angol üzletember és egy önfejű amerikai újságíró románcba kezd 1984-ben, amikor hamarosan a hazugságok és összeesküvések veszélyes labirintusába keverednek, és kénytelenek megszökni az országból – írja a film ajánlója az IMDb-n. Az előzetes alapján izgalmakból és arcpirító, fülledt jelenetekből sem lesz hiány.

Aki eddig nem nagyon jegyezte meg Joe Alwyn nevét, az mostantól talán már nem csak Taylor Swift pasijaként fogja emlegetni. A 31 éves brit színész játszott az Utolsó szerelmes levélben, Billy Lynn hosszú, félidei sétájában és ő a Baráti beszélgetések című sorozat főszereplője is.

Joe Alwyn egyik filmjében
Forrás: Northfoto

És egy igazán különleges infó a fiatalemberről, hogy máris Grammy-díjas. Ez úgy lehetséges, hogy William Bowery művésznéven írt dalt Taylor Swift 2020-as Folklore albumára, ami elnyerte a zenei díjat.

Mellette Margaret Qualley a másik főszereplő, de akiket ez még nem győzött meg, azok Robert Pattinson nevére, illetve a nagyágyú John C. Reily szereplésére biztosan pozitívumként tekintenek.

Joe Alwyn egyébként nem most kezdte színészi pályafutását. Nevét ugyan csak rövid ideje ismerte meg a filmes világ, de szép számmal akadtak olyan alkotások, amelyekben lenyűgöző alakításokat nyújtott. Ilyen volt többet között A kedvenc, a Miss Americana, a Eltörölt fiú, Karácsonyi ének vagy éppen Az eltűntek. Joe a színészek között igen visszafogott. Bár Taylor Swifttel alkotnak egy párt, igyekeznek minél kevesebb vörös szőnyeges eseményen megjelenni, és a lesifotósokat is nagy ívben elkerülik.

Taylor Swift és Joe Alwyn
Forrás: Northfoto
Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto