Barion Pixel Anya Taylor-Joy és Taylor Swift közös filmben vállalt szerepet – Coloré

Anya Taylor-Joy és Taylor Swift közös filmben vállalt szerepet

2021. 06. 03.

A népszerű Netflixes sorozat után újabb nagyszabású produkcióban tér vissza a színésznő.

Anya Taylor-Joy a Vezércselben, valamint a Széttörve című filmekben már bizonyította kiváló színészi tehetségét, ezért akármilyen film főszerepére mond igen, az garantált siker lesz.

BeFunky collage
Forrás: northfoto.com

Ezért pletykálják egyre többen, hogy David O. Russell új alkotása nemcsak zseniális, hanem egyenesen kasszasiker lesz, aminek több neves díjat is oda fognak ítélni a következő évben. Az alkotásról még semmit sem tudni azonkívül, hogy dráma lesz, illetve, hogy a színésznő mellett Taylor Swift, Margot Robbie, John David Washington, Robert De Niro, Mike Myers, Chris Rock, Christian Bale és Zoe Saldana is felbukkan majd. A stáblistát elnézve nem lesz nehéz dolga a rendezőnek, főleg, hogy 2015-ben ült utoljára a rendezői székbe. Olyan nagyszerű filmeket köszönhetünk neki, mint a Joy, a Napos oldal, A harcos és a Sivatagi cápák. Állítólag azért tartott 6 év szünetet, hogy rákészülhessen élete legnagyobb filmjére.

Anya egyébként idén már a Golden Globe-díjas színésznők táborát is erősíti, hiszen ő nyerte a legjobb női főszereplőnek járó szobrot televíziós minisorozat kategóriában.

Forrás: hollywoodreporter.com
0 /eletmod/sztarok/anya-taylor-joy-es-taylor-swift-kozos-filmben-vallalt-szerepet/