Barion Pixel Jennifer Lopez 8 év után új albummal jelentkezik – Coloré

Jennifer Lopez 8 év után új albummal jelentkezik

2022. 11. 27.

Már a Marry me filmnek is köszönhettünk pár izgalmas új dalt, de az igazán nagy dobás csak most következik Jennifer Lopeztől.

Jennifer Lopez mostanában elsősorban szépségipari márkájára és a filmezésre koncentrált, hiszen mozivásznon is szerepelt és a Netflixszel is szerződést kötött (Halftime, Mother). Egy akció-vígjátékkal (Shotgun Wedding) pedig Josh Duhamel oldalán érkezik az Amazon Prime-ra.

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás: Northfoto

Sokan azonban okkal hiányolták már a latin ritmust és a szenvedélyes, pörgős dalokat, erre itt a nagy bejelentés. Ez az időszak úgy tűnik ilyen, hiszen Rihanna és Beyoncé is visszatértek a pop piacra. Talán újra élhetjük a 2000-es évek hangulatát? A válasz úgy néz ki igen.

Jennifer Lopeznek volt egy albuma, pontosan 20 évvel ezelőtt, This is me…Then címmel, most pedig jön a This is me…Now, ehhez az összecsengéshez pedig egy hatásos videót is közzétett a díva az Instagramon, így bejelentve a nagy visszatérést.

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás: Northfoto

A Twitteren pedig olvasható a számlista is, 13 dallal, melyek között szerepel egy Dear Ben II. című is, ami egyértelmű folytatása az első Dear Bennek, és hát bizonyára nagyon érzelmes és szerelmes nóta lesz.

Az album hivatalos közleménye szerint:

Jennifer Lopez új zenei korszakát beharangozó This Is Me… Now album megörökíti azt az érzelmi, spirituális és pszichológiai utazást, amelyet az elmúlt két évtizedben megtett az énekes-színésznő. Érzelmileg nyers és őszinte projekt, minden eddigitől eltérően, életéről, gyerekkori traumáiról, kudarcairól és legmagasabb élményeiről, az örök szerelemről is ír illetve énekel, amelyek mindannyiunkban visszhangra találnak.

Egy kimondottan bensőséges, kitárulkozó, mély, esetenként fájdalmas vagy épp nagyon szerelmes dalözön várható, de bízzunk benne, hogy a rá jellemző, táncolható és pörgős számokból is kapunk azért majd legalább egy-kettőt.

A This is me…Now valamikor 2023-ban jelenik meg.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto