Barion Pixel Jennifer Lopez ezért vette fel Ben Affleck nevét – Coloré

Jennifer Lopez ezért vette fel Ben Affleck nevét

2022. 11. 09.

Jennifer Lopez felvette Ben Affleck nevét az esküvőjük után. Most kiderült, hogy miért tartotta fontosnak ezt a gesztust.

Sokan meglepődtek azon, hogy Jennifer Lopez felvette Ben Affleck nevét, és Mrs. Affleck lett belőle hivatalosan. A házasság utáni névváltoztatás ma már egyre kevésbé népszerű az átlagemberek között is, nemhogy a hírességeket tekintve. A feleségek jelentős része dönt úgy, hogy inkább megtartja a lánykori nevét, amivel sokan az önállóságukat akarják kifejezni, és ezt az identitásuk részének érzik. Egyre több nő gondolja, hogyha felveszi a férje nevét, azzal alárendelt szerepbe kényszeríti magát, azok pedig, akik már elkezdtek felépíteni egy karriert a születési nevükkel, szintén nehezen válnak meg tőle. Jennifer Lopez viszont mégis úgy döntött, hogy felveszi Ben Affleck nevét, most pedig meg is magyarázta, hogy miért tett így.

Jennifer Lopez helyett Mrs. Affleck

A Vogue-nak adott interjújában az énekesnő elmondta, hogy bár tudja, az emberek továbbra is Jennifer Lopeznek fogják hívni, a Ben Affleckkel tavaly nyáron kötött esküvője után a hivatalos neve Mrs. Affleck lesz, mert „össze vannak kötve”.

Férj és feleség vagyunk. Büszke vagyok erre. Nem hiszem, hogy ez probléma lenne

– mondta.

Ezután megkérdezték tőle, hogy szeretné-e valaha is, ha Ben Affleck felvenné a vezetéknevét.

Nem! Ez nem hagyományos. Nincs benne semmi romantikus.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

Kitért arra is, hogy ettől még nem érzi úgy, hogy feladta volna az élete irányítását, és alárendelte volna magát valaki másnak.

Olyan ez, mintha ez egy hatalmi lépés lenne, érted, mire gondolok? Nagyon is én irányítom a saját életemet és sorsomat, nőként és emberként is erősnek érzem magam. De ha tudni akarjátok, hogy mit érzek ezzel kapcsolatban, egyszerűen romantikusnak találom. Számomra még mindig hordozza a hagyományt és a romantikát, és én csak egy ilyen lány vagyok.

Igaz szerelem

Jennifer Lopez és Ben Affleck jelenleg Hollywood egyik legnépszerűbb párja. Korábban már együtt voltak, de a túlzott rivaldafény miatt szétmentek. 18 év után találtak újra egymásra, most pedig hihetetlenül boldognak tűnnek együtt. Júliusban házasodtak össze egy meghitt esküvőn Las Vegasban, majd augusztus 20-án Georgiában egy szertartáson ismételték meg az esküjüket. Az énekesnő mesélt arról is, hogy mit jelent neki a férje, és az, hogy újra egymásra találtak.

Mindig is úgy éreztem, hogy igazi szerelem van köztük, igazi szerelem. Az emberek az életemben tudják, hogy ő mindig is egy nagyon-nagyon különleges ember volt az életemben. Amikor újra kapcsolatba kerültünk, ezek az érzések még mindig nagyon valósak voltak

– mondta Lopez.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

Borítókép forrása: Northfoto

Forrás: Koimoi, People