Barion Pixel Alex Rodriguez megosztott pár gondolatot exe, Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságáról – Coloré

Alex Rodriguez megosztott pár gondolatot exe, Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságáról

2022. 10. 06.

Egy friss riportban az egykori sportoló, Alex Rodriguez elmondta, hogyan érinti, hogy végül nem ő lett JLo-nál a nagy befutó.

Chris Wallace tette fel a kérdést CNN-es showműsorában Alex Rodriguez baseball játékosnak, miszerint ha teljesen őszintén magába néz, akkor zavarja-e, hogy a szakításuk után viszonylag gyorsan látták együtt Jennifert és Ben Afflecket, illetve az, hogy saját eljegyzésük után nem sokkal már más felesége volt Lopez?

Alex így válaszolt: “Nézd, Jenniferrel ez egy szép, csodálatos tapasztalat volt. Csak a legjobbakat tudom kívánni neki és a gyönyörű, csodás gyerekeinek.”

“Ennyi?” – kérdezett vissza Wallace, aki egyébként az amerikai újságírók között az egyik legelismertebb nagyágyú.

Alex Rodriguez és Jlo
Forrás: Northfoto

“Igen, ennyi.”– felelte Alex Rodriguez, akitől utána azt is megkérdezte Wallace, hogy szerinte ő elég jó férj és apa alapanyag-e, és mégis miért nem mellette horgonyzott le a latin díva.

A sportoló erre azt mondta, karrierje kezdetén fejbe vágta a siker, elszállt a sok pénztől és lehetőségtől, de aztán nagyon sokat tanult az élete során, és ma már teljesen más ember, mint a húszas vagy harmincas éveiben volt. Jelen pillanatban kifejezetten alkalmasnak tartja magát arra, hogy igazi társa legyen valakinek, akár az élete végéig.

Ben Affleck és Jlo
Forrás: Northfoto

Alex és JLo egyébként négy évig alkottak egy párt, és már lázasan szervezték grandiózusnak ígérkező esküvőjüket, amikor 2021 tavaszn egyszer csak szakítottak. A sportolónak van két gyermeke korábbi feleségétől, Cynthia Scurtistól.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez
Forrás: Northfoto

Bár többször szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a sportoló félrelépett és emiatt ment tönkre a kapcsolata Jennifer Lopezzel, ez a nyilatkozat is megerősíti, hogy a lehető legbarátságosabban ért véget a kapcsolatuk.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto