Barion Pixel Janza Kata ismét szerelmes, folytatódik a szinkronbotrány, Király Viktorék megmentették a házasságukat – Lapszemle – Coloré

Janza Kata ismét szerelmes, folytatódik a szinkronbotrány, Király Viktorék megmentették a házasságukat – Lapszemle

2024. 02. 28.

Janza Kata életében ismét megjelent a szerelem, de a szinkronban korántsem ilyen idilli a helyzet! A kör viszont bezárul, mert Király Viktoréknak sikerült megmenteni a házasságukat.

Janza Kata szerelmes

Az énekesnőnél csicseregnek a madarak, és nemcsak a tavasz, hanem magánélete miatt is. Két éve szakított párjával, Pesák Ádámmal, amit nehezen élt meg, és a karrierje során is húzósabb időszakon ment keresztül, amin pszichológus segítségével jutott tovább – idézte a Blikk a Bestnek adott interjúját. A szakembertől megtanulta, hogy nem szabad elfelejteni megölelni és szeretni magunkat, hiszen ennek segítségével könnyebb kimászni a gödörből, legyen akármennyire mély is.

Ami szerelmi életét illeti, így nyilatkozott:

Most annyit mondhatok, hogy újból párkapcsolatban élek, de nem szeretnék erről többet mondani, nem szeretném soha többet a boldogságomat kitenni a kirakatba. Eddig megtettem, és nem sikerültek a kapcsolataim, most hallgatok.

Nem csitul a szinkronbotrány

Mint mi is megírtuk, nemrégiben kiderült, hogy Liam Neeson állandó magyar hangját, Csernák Jánost leváltották a szerepéről, ugyanis a színész és a stúdió nem tudott megegyezni a színészi díjon. Bár petíció és rajongói csoport is indult a színész mellett, a stúdiót sürgette a határidő, így az új Liam Neeson-filmben a Színházi Dolgozók Szakszervezetének elnöke, Mihályi Győző lett az ír színész hangja. Mint nyílt levelében írja:

Semmit nem tudtam az előzményekről, sőt, arról sem, hogy kit fogok szinkronizálni… Két filmre hívtak, az egyik színész Richard Gere volt Susan Sarandonnal, a másik az általad oly sokszor megszólaltatott színész, Liam Neeson. Nem mondom, hogy te nem fedted volna jobban a figurát, és a nézők is téged szoktak meg, de véleményem szerint vállalható a színvonal, ami végül is megszületett.

A színész hozzátette, hogy vélhetően a megrendelővel nem sikerült az alku az anyagiak tekintetében, ám elismerte, hogy ő is alkudozott valamennyit – idézte a Blikk.

A szinkron titkai
Áll a bál a magyar szinkronban / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Csernák János nyílt válaszlevelében ekképp reagált:

Mint Mihályi Győző színész, elkövetsz egy erkölcsileg minimum kifogásolható dolgot, aztán pedig, mint Mihályi Győző, a SzíDoSz elnöke a szakszervezet honlapján közzétett nyílt levélben megpróbálod megvédeni saját magadat.

Király Viktorék házassága

Az énekes és kedvese, Anita házassága másfél éve romlott meg, de nem adták fel, és mindent megtettek, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat, és próbálkozásaikat siker koronázta. Anita nemrégiben költözött vissza kisfiukkal a közös otthonba.

Az énekes nagyon nehezen viselte a külön töltött időszakot, ugyanis alkotói válságba került, és a kilók is felszaladtak rá – írja a Blikk.

Király Viktor ismét boldog, hiszen visszakapta a számára legfontosabb két embert, így várhatóan újabb slágerekkel, és a legjobb formájában fogjuk újra a színpadon látni.

Nyitókép forrása: RTL