Barion Pixel Így van most esése után a 89 éves Sophia Loren – Coloré

Így van most esése után a 89 éves Sophia Loren

2023. 09. 26.

Nemrégiben aggasztó hírek érkeztek Sophia Lorenről, ám most kiderült: nincs ok aggodalomra.

Sophia Loren Gina Lollobrigida mellett az egyik legikonikusabb olasz díva, aki valaha alkotott. Nemcsak tehetsége, hanem szépsége is mesébe illő, és bár már közel kilencven éves, még mindig ad a megjelenésére.

Sajnos azonban pár nappal ezelőtt érkezett a hír, a színésznő kórházban van, miután svájci otthonában baleset érte: elesett.

Ilyen állapotban van Sophia Loren

A színésznőt rögtön kórházba szállították a vasárnapi esése után. A baleset a genfi otthonának fürdőszobájának történt, aminek következtében a díva több törést is szenvedett. A legjobban a combcsontját és a csípőjét érte az ütés, így lassú felépülés vár rá. Mindennek ellenére az orvosok optimisták az állapotával kapcsolatban, és mint elmondták, a műtét is kielégítően sikerült.

Az esés a legrosszabbkor jött, ugyanis Sophia Loren a héten nyitotta volna meg éttermét az olaszországi Bariban. Ez a negyedik olyan étkezde, melyhez a nevét adta, s ezt Bari úgy hálálta volna meg, hogy díszpolgári címmel tünteti ki.

A megnyitó elmaradt, de a színésznő fiai szerint nincs ok az aggodalomra, mert édesanyjuk rendbe fog jönni. Az 54 éves Carlo és az ötvenéves Edoardo amennyi időt csak lehet, édesanyjuk mellett töltenek a kórházban. Édesapjuk, Carlo Ponti 2007-ben halt meg, amikor a színésznő 73 éves volt.

Sophia Loren legutóbb szeptember elején jelent meg nyilvánosan egy velencei divatbemutatón / Kép forrása: Mondadori Portfolio / Getty Images
Sophia Loren legutóbb szeptember elején jelent meg nyilvánosan egy velencei divatbemutatón / Kép forrása: Mondadori Portfolio / Getty Images

Azóta egyedül él, s mint egy interjúban elmondta, nagyon hiányzik neki imádott férje. Úgy látja, hogy az idő múlásával nem múlik a fájdalom. A filmproducerrel 1966-ban házasodtak össze. Megismerkedésükkör Pontinak felesége és két gyermeke volt, akiket hosszú vívódás után hagyott el Sophia Loren miatt.

A színésznőt utoljára 2021-ben láthattuk a Mit tenne Sophia Loren? című dokumentumfilmben, harminc évvel azután, hogy megkapta a tiszteletbeli Oscar-díjat, mint a világ filmművészetének egyik legnagyobb kincse.

A színésznő három évvel ezelőtti nyilatkozatában azt mondta, hogy nem érzi a korát: bár 86 éves volt akkor, 20-nak érezte magát. Mint mondta, ha a tükörbe néz, nem azt kérdezi magától, hogy szép-e, hanem azt állapítja meg, hogy hogyan érzi magát belül, és hogy mennyire boldog, mert ez az, ami számít.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images