Barion Pixel Milliós vacsora, bérelt londoni étterem és külön biztonsági őr – Így randizik Tom Cruise – Coloré

Milliós vacsora, bérelt londoni étterem és külön biztonsági őr – Így randizik Tom Cruise

2023. 12. 22.

Tom Cruise szerelmi életéről nem sokat tudni, ám most kiderült, hogy nem spórol, ha randizásról van szó!

Tom Cruise-nak egy évtizede nem volt komolyabb kapcsolata, ám úgy tűnik, most egy hölgy igencsak felkeltette az érdeklődését! A titokzatos nő Elsina Khayrova, egykori orosz modell, aki jelenleg Londonban él. A színész nem aprózta el: kibérelte a brit főváros egyik legexkluzívabb éttermét, hogy privát vacsorázhassanak.

Tom Cruise, a hódító

A színész már nyilvánosan vállalja kapcsolatát a 36 éves egykori modellel, mégis igyekszik megteremteni annak a lehetőségét, hogy ha csak lehet, kettesben legyenek, bárhová is mennek éppen. A színész 500 fontot, azaz nagyjából 220 ezer fontot költött egy homárból, tenger gyümölcseiből és szusiból álló vacsorára, amit alkoholmentes koktélokkal öblítettek le.

Egy bennfentes úgy látta, hogy a színész csüngött Elsina szavain, és úgy tűnt, hogy fizikailag is igencsak közel állnak egymáshoz.

A privát estéről egy biztonsági őr gondoskodott, aki rögtön közbelépett, amikor az egyik pincér közös képet kért volna Tom Cruise-tól.

Tom Cruise ezzel a titokzatos hölggyel randizik / Kép forrása: Dave Benett / Getty Images
Tom Cruise ezzel a titokzatos hölggyel randizik / Kép forrása: Dave Benett / Getty Images

A színész rendkívül elégedett volt a kiszolgálással, így több, mint negyvenezer forintnyi borravalót hagyott. Nem véletlenül esett a választása erre az étterembe, ugyanis ez az egyik kedvence, és olyan sztárok is gyakran járnak ide, mint Justin Bieber és Rihanna.

A színész több mint tíz éve vált el harmadik feleségétől, Katie Holmes-tól, és azóta csupán pletykák keringtek szerelmi életéről. Úgy tudni, hogy ez idő alatt randizott Shakirával és a Mission: Impossible színésznőjével, Hayley Atwell-lel is.

Forrás: The Sun.

Nyitókép forrása: Getty Images