Barion Pixel Annyira várta a közönség a Micimackó: Vér és méz folytatását, hogy ezt is elérték – Coloré

Annyira várta a közönség a Micimackó: Vér és méz folytatását, hogy ezt is elérték

2024. 04. 21.

A rendező, Rhys Frake-Waterfield sokkal keményebb Micimackó folytatást ígér, ijesztőbb jelmezekkel, színészi alakítással és borzalmasabb gyilkosságokkal.

A Disney karakterek eldémonizálása nagy divat és nagy siker is, kezdve a Száz holdas Pagonnyal, majd ugyebár jön a Bambi, a Pinokkió és Mickey egér sorozatgyilkos változata is. A Micimackó: Vér és méz már 2 résszel büszkélkedhet, a folytatás nemrég debütált a mozikban.

A Micimackó: Vér és méz 2 halálos nyomot hagyott a kasszáknál is, az Umbrella Entertainment most be is jelentette a film Blu-ray megjelenését, amely rengeteg plusz tartalommal tölti meg a gyilkos esti mesét. A különleges kiadás az előzőéhez hasonlóan dupla dobozos megjelenésben jön, benne játékkártyákkal, poszterrel és könyvvel, valamint extra jeleneteket tartalmazó lemezzel, de a DVD-n lesznek kulisszatitkok, interjúk a szereplőkkel és egyéb nyalánkságok.

micimackó
Forrás: imdb

Noha az első rész elhasalt a kritikusok és a rajongók körében, ezt még a készítői is elismerték, de ez nem akadályozta meg őket a folytatás elkészítésében, sőt. Kihívásnak élték meg, hogy egy valóban jó és ütős horror készüljön, ami nagyjából sikerült is.

Habár a 2. rész alulmúlta az első hype-ját és sokkal kevesebben váltottak rá jegyet, a döntés megszületett: jön a magyarul viccesen hangzó Poohniverse, vagyis franchise-zá alakul a sztori, Micimackóverzummá, ami további slasher rémálmokat fog hozni a rajongók számára.

Forrás: Collider
Borítókép forrása: imdb