Barion Pixel Így ünnepelte házassági évfordulóját Sir Paul McCartney – 12 éve házasok feleségével – Coloré

Így ünnepelte házassági évfordulóját Sir Paul McCartney – 12 éve házasok feleségével

2023. 10. 10.

Sir Paul McCartney tizenkettedik. házassági évfordulóját ünnepelte harmadik feleségével.

Paul McCartney bár 81 éves, egy pillanatra sem pihen: brazil turnéja mellett még ünnepelni is volt ereje, mégpedig házassági évfordulóját harmadik feleségével, Nancy-vel. Az egykori beatle 2011. október 9-én, John Lennon születésének évfordulóján vette feleségül a ma 63 éves üzletasszonyt, és azóta is szeretetben élnek.

Az évfordulót egy kisebb nyaraláson ünnepelték meg, melyről Sir Paul képet is posztolt Instagramjára, és boldog évfordulót kívánt kedvesének. A képről sugárzik, hogy milyen boldogok, és bár Paul McCartney már 81 éves, ugyanazzal a srácos mosollyal látható, mint annak idején. Mint a The Lyrics című kötetében írta, többek közt a táncnak köszönhetik boldogságukat, és akkor tudta, hogy Nancy az igazi, amikor a táncparketten hasonlóan energikusan ropták. Mint kiderült, a koncertek után, amikor a zenekar és a stáb összejön egy italra, mindig ők az elsők, akik táncolni kezdenek, mert bizonyos dalok hallatán képtelenek arra, hogy ülve maradjanak.

Paul McCartney és Nancy

Paulnak ez a harmadik házassága. Első felesége Linda volt, akivel 1969-ben házasodtak össze, és egészen Linda haláláig, 1998-ig együtt maradtak. Második felesége Heather Mills, egykori modell, aki hat évig volt a Mrs. McCartney név birtokosa. Bár született egy közös gyermekük, 2008-ban bekövetkezett válásuk már-már botrányos volt.

Nancy 2007-ben jelent meg Paul életében, amikor a zenész hosszú ideje várt arra, hogy kimondják válását. Egy alkalommal hármasban nyaraltak, Paul és a bátyja, valamint Nancy. Ekkor még nem voltak hivatalosan együtt, ám a szálloda zongorája mindent megváltoztatott: Paul néha játszott rajta, és ekkor már sejtette, hogy többet érez a nő iránt puszta barátságnál. A pincéreknek láthatóan tetszettek a melódiák, ezért úgy látta, hogy megvan a tökéletes pillanat ahhoz, hogy megvallja érzéseit majdani feleségének.

Sir Paul és felesége 16 éve ismerkedtek meg egymással / Kép forrása: Noel Vasquez / Getty Images
Sir Paul és felesége 16 éve ismerkedtek meg egymással / Kép forrása: Noel Vasquez / Getty Images

A szerelem azóta is tart, s bár korukra való tekintettel közös gyermeket nem vállaltak, idén örökbe fogadtak egy mentőkutyát, Jetet. Hárman élnek együtt, s gyakran összejárnak gyermekeikkel és unokáikkal. A kapcsolat olyannyira szoros, hogy Paul örömmel tűnik fel alkalmanként lánya főzőműsorában, unokái pedig két mesekönyv megírására ihlették!

Forrás: Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images