Barion Pixel Harry Styles új külseje megosztja a rajongókat – Coloré

Harry Styles új külseje megosztja a rajongókat

2023. 11. 13.

Harry Styles rajongóit megosztja, hogy az énekes leborotválta a haját. Néhányan a gyönyörű fürtjeit gyászolják.

Új frizura

Harry Stylesról néhány napja derült, hogy leborotválta a haját. Először egy homályos kép jelent meg róla az új frizurával, majd egy videó, amin a jelenleg barátnőjével Taylor Russellel látható. A katonai stílusú frizura nagy váltás, ugyanis Styles inkább a hosszabb fürtökről ismert, feltűnően eltért a 2021-2023-as Love On Tour ideje alatt viselt, és a One Direction-es idők vállig érő frizurájától.

Nem meglepő, hogy a drámai megjelenés megosztotta Harry Styles hűséges rajongóinak seregét, akik közül néhányan gyorsan hangot adtak sérelmeiknek a közösségi médiában.

A U2 tényleg csak folytatja, hogy olyan dolgokat ad nekünk, amire nincs szükségünk, azt az albumot, amit a telefonjainkra toltak, most pedig egy kopasz Harry Styles debütál

– írta egy személy az X-en, a korábban Twitter néven ismert közösségi médiaplatformon.

Egy TikTok-felhasználó még tovább ment, és egy videót készített, amelyen „előtte” és „utána” képek láthatók a popsztárról, a felirat mellett:

Nyugodj békében gyönyörű fürtök, soha nem felejtünk el téged.

Nem tudni, hogy Harry Styles egy új zenei projektre vagy filmszerepre készülve borotválta-e le a fejét, vagy egyszerűen csak azért, mert szüksége volt egy kis változásra. Mivel véget ér a színészek sztrájkra, az is lehet, hogy valamilyen új film forgatására készül.

Harry Styles
Kép forrása: Northfoto

A rajongóknak fontos téma Harry Styles haja

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy felháborodást váltott ki a hajával. Sok rajongó nem volt biztos benne, hogy mit gondoljon, amikor a második világháború idején játszódó Dunkirk című 2017-es film szereplőgárdájához csatlakozva feltűnően rövidebb frizurát vágatott.

Le kellett vágnunk. Nagyon meztelennek éreztem magam. De jó volt! Nagyon szellős

– mondta akkoriban a Gentleman’s Journalnak.

Harry Styles júliusban egy teltházas koncerttel zárta a Love On Tour című turnéját az olaszországi Reggio Emiliában. Harmadik albuma, a Harry’s House februárban két Grammy-díjat is bezsebelt. Színészként 2021-ben jelent meg a Marvel Örökkévalók című filmjében, amiben Eros alakította, de az utóbbi években több egyéb filmes projektben is szerepelt.

Forrás: Huff Post

Borítókép forrása: Handout / Handout / Getty Images