Brie Larson új sorozatának előzetese még lélekbe markolóbb, hogy az aláfestést Harry Styles adja

2023. 09. 17.

Az Apple TV+-on debütáló Lessons in Chemistry az 1950-es évek Amerikájában játszódik, és bőven van benne mondanivaló, főszereplője pedig Brie Larson lesz.

Brie Larsont sokféle szerepben láthattuk már, és az Oscar-díjas sztár nem egyszer bizonyította, hogy a vérében van az erős női karakterek tálalása – említsük csak a Marvel kapitányt. Most a 33 éves színésznő egy kémikus bőrébe bújik, aki a régi idők Amerikájában egyszerre áll helyt anyaként és tudósként, de egy csavar az életében úgy hozza, hogy munka nélkül marad, ám egy másik ajtó kitárul.

Qkfmmabthjtc35pvluqmok
Forrás: imdb

A Minden kémia című limitált széria főhősnője, Elizabeth Zott ugyanis televíziós szerepet kap, méghozzá egy konyhai műsor háziasszonya lehet, ahol legalább akkora szükség van a kémia tudásra az alkotáshoz, mint a laborban. Hamar kibújik azonban a szög a zsákból, Zott képtelen fékezni a nyelvét és egyre komolyabb igazságokat mond ki a patriarchátusról, miközben nők sokaságát kezdi inspirálni és hatalmas siker lesz a show.

Az életben a felfedezések általában további kérdéseket vetnek fel. Az egyetlen állandó változó a kiszámíthatatlanság. Nem tudjuk irányítani. Csak ha visszanézel majd, akkor látod, hogy mindez hogyan is függ össze.

– mondja a kémikus karakter az előzetesben, ami már önmagában hihetetlen energikus és meggyőző, alatta pedig Harry Styles érzelmes zenéje, a Sign of the Times szól.

Brie Larson
Forrás: Northfoto

A 8 epizódból álló különleges feminista dráma sorozat az elmúlt idők egyik legnagyobb bestsellerjéből adaptálódott, amit Bonnie Garmus író és tudományos szerkesztő alkotott azonos címmel. A széria október 13-án debütál majd az Aplle TV+-on. Brie Larson mellett a főszereplők Lewis Pullman, Aja Naomi King, Beau Bridges.

Forrás: People
Borítókép forrása: imdb