Barion Pixel A 29 éves Harry Styles testvérével, Gemmával pózolt a Vogue címlapján – de mitől is vált híressé az énekes húga? – Coloré

A 29 éves Harry Styles testvérével, Gemmával pózolt a Vogue címlapján – de mitől is vált híressé az énekes húga?

2023. 09. 09.

Amikor Gemma, Harry Styles nővére nem szurkol épp testvérének, vagy nem pózol vele egy magazinban, akkor környezetvédelmi aktivista, író, divattervező és influencer.

Miközben a világ odáig van Harry Styles zenéjéért, genderfluid öltözködési stílusáért és egy ideje színészi teljesítményéért is, a húgát is kezdik megismerni az emberek. Gemma Styles is igen fajsúlyos dolgokban szerez hírnevet magának, komoly természetvédelmi aktivista és író. Podcastjában gyakran beszél az őt érdeklő ügyekről, például az éghajlatváltozásról, a munkavállalók jogairól vagy épp a véradás fontosságáról, de készít interjúkat szakemberekkel a mentális egészség és a fenntarthatóság témakörében is.

Harry Styles
Forrás: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Gemma büszke Harry Styles-ra, de ez fordítva is igaz. Ha tehetik támogatják egymást, édesanyjuk kedvéért pedig közös fotókon jelentek meg 2020-ban a Vogue-ban. A 32 éves influenszer saját blogja mellett számos különböző helyen publikált, köztük a Glamour UK-ban.

A szépséges véleményvezér párja 2015 óta Michal Mlynowski üzleti elemző, akivel egyik korai randevúja pont egy One Direction koncerten volt, és Harry ki is szólt a tömegbe nekik, ami persze a mai napig vicces téma közöttük.

A két testvér kapcsolata különösen szoros, 2022. december 6-án például egy egész stadion énekelte a lánynak a Boldog születésnapot. Gemma közzétett egy videót testvére Buenos Aires-i koncertjéről, ahol a tömeg a Happy Birthday-t énekelte a tiszteletére.

Gemma Styles
Forrás: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

70 ezer ember énekli a boldog születésnapot nekem. Rendkívül lélekemelő születésnapi emlék ez – hálásan köszönöm!

A stílusérzék is családi vonás náluk, Gemmának saját szemüveg- és napszemüveg kollekciója van, amelyeket a Baxter & Bonny-nál lehet megvásárolni. Harry húga influenszerként is igen sikeres, a közelmúltban a BMW-vel dolgozott együtt egy sor videón a fenntartható utazásról, de közreműködött az Evian ásványvízzel is, hogy népszerűsítse őket a 2022-es wimbledoni teniszversenyen.

Forrás: People
Borítókép forrása: Kevin Winter/Getty Images