Barion Pixel Harry Styles illata: tudd meg mivel fújja be magát nap mint nap – Coloré

Harry Styles illata: tudd meg mivel fújja be magát nap mint nap

2023. 03. 05.

Harry Styles két kölnit használ a mindennapokban, most meg tudhatod, mit kell venned a pasidnak a szülinapjára.

Harry Styles mondhatjuk, hogy ma a világ legismertebb énekese. Rengeteg rajongója van, sok nőnek rabolta el a szívét. Igazi globális szupersztár, aki mind a zeneiparban, mind Hollywoodban megállja a helyét. A fülbemászó, retró hangulatú zenét készít, valamint a hagyományos nemi normákat gyakran megszegő személyes stílusáért és imázsáért dicsért Styles a modern kulturális ikonok egyik megkerülhetetlen tagja.

Harry Styles és Tom Ford

Sajnos, Harry Styles elérhetetlen ikon marad a legtöbb lány és nő szemében, azonban az illatát bárki megszerezni, megveheti akár a párjának. Ugyanis kiderült, hogy az énekes Tom Ford Tobacco Vanille – Eau de Parfum illatára esküszik.

Csakúgy, mint Harry Styles a Tom Ford parfümje is titokzatos aurát áraszt. Az illat egy angol gentlemen’s club  ízléses, füstös hangulatát hivatott megidézni, míg a keleti árnyalatok a brit főváros titokzatos oldalát tárják elénk. Az romái a dohánylevél, a gyömbér, vanília és a kakaó.

Harry Styles
Kép forrása: Northfoto

Tobacco Vanille – Eau de Parfum

A luxusmárka által még 2007-ben piacra dobott Tobacco Vanille tizenöt éve népszerű. Állítólag Tom Ford londoni szeretete ihlette, a dohány illatát vissza akarta hozni a modern korba, ezért édes összetevőkkel keverve látványos kontrasztot alkotot.

A dohánylevél és a tonkabab jegyei finoman harmonizálnak ebben a pazar és gyönyörű illatban, így sötét, de édes aromát hoznak létre. Szárított gyümölcsöket és fajegyeket tartalmaz, a bársonyos vanília és a finom csokoládé árnyalataival kombinálva. Ez az illat pazar, de nem túl sok a mindennapi használatra. Tökéletesen egyensúlyozza a füstös, fűszeres és édes ízeket.

Tökéletesen uniszex, bárki számára megfelelő, aki az erő, a magabiztosság és az édesség keverékét szeretné viselni. Az elegancia és a kényelem teszi igazán egyedivé, nappal és este egyaránt magunkra fújható.

Gucci Mémoire d’une Odeur

Ezenkívül Harry Styles állítólag még egy parfümöt hord, ez pedig a Gucci Mémoire d’une Odeur illata. Szintén uniszex, földies, érzéki, éteri keverék. Ez egy csodálatos illat évszaktól függetlenül, könnyű, friss, amely sokoldalú és egyedi. A római kamillát, a Gucci márkára jellemző illatjegyet és az indiai koralljázmint hatékonyan használták fel benne. Pézsmát és szantálfát is tartalmaz.

Styles erről a kölniről azt mondta, hogy az édesanyja parfümjére emlékeztetni, így nem csoda, hogy imádja.

Harry Styles
Kép forrása: Northfoto

Forrás: OK Magazin, Copy Cat

Borítókép forrása: Northfoto