Barion Pixel Továbbra is áll a bál a brit királyi családban: Harry herceg nem találkozik bátyjával, Vilmos herceggel és rákbeteg sógornőjével! – Coloré

Továbbra is áll a bál a brit királyi családban: Harry herceg nem találkozik bátyjával, Vilmos herceggel és rákbeteg sógornőjével!

2024. 06. 01.

A testvéri kapcsolat az egyik legfontosabb kötelék a szülőkön kívül. Úgy tűnik, hogy mindezt veszni hagyja Vilmos és Harry?

A napokban tervezi  Sussex hercege, Harry, hogy meglátogassa családját az Egyesült Királyságban. A tervek szerint május 8-án tér vissza Londonba. Meghan Markle fél is ettől az alkalomtól. Attól tart, hogy a naiv férje csalódni fog. Ám most úgy tűnik, hogy mindez alaptalan.

Mégsem találkozik Harry Vilmossal?

Amint nyilvánosságra került III. Károly király betegsége, az Amerikában élő fia azonnal hazalátogatott, de amióta sógornője, Katalin is a nyilvánosságra hozta rákdiagnózisát, azóta a herceg még nem tett látogatást testvérénél és annak családjánál. Pedig alkalmas és logikus is lenne az alkalom a békülésre.

Harry
Kép forrása: Getty Images

Katalin és Vilmos egy barátja azonban így látja mindezt – olvasható a New York Postban:

Nem beszélnek Harryvel és Meghannel, és biztosan nem akkor kezdik, amikor Katalin a legsebezhetőbb lesz.

Egy másik bennfentes szerint nagy valószínűséggel a két testvér nem találkozik egymással, de Vilmosnak semmi kifogása sincs az ellen, hogy öccse meglátogassa a rákbeteg királyt. A leendő király azonban most feleségére és három gyermekükre koncentrál, hogy a betegségből mihamarabb kigyógyulhasson Katalin.

Az is kiderült, hogy amikor a fiatalbbik herceg hazaérkezik, akkor nem a királyi család valamelyik rezidenciáján fog megszállni, hanem egy szállodai szobában. A távolságtartás tehát érezhető.

Nyitókép forrása: Getty Images
0 /eletmod/sztarok/harry-nem-talalkozik-testverevel-vilmos/