Barion Pixel Retteg a királyi család: Harry megint hatalmas hibát akar elkövetni – Coloré

Retteg a királyi család: Harry megint hatalmas hibát akar elkövetni

2024. 04. 25.

A brit királyi család körül mindig történik valami. Ha nem az aggasztó egészségügyi problémák miatt kerülnek címlapra, akkor a családi kapcsolatuk miatt.

A hercegi testvérek kapcsolata nem túl rózsás, de ez az állapot senkinek sem jó. Meghan Markle azonban félti férjét, Harry-t. A herceg ugyanis közelíteni szeretne testvére és Katalin felé. A feleség azonban attól tart, hogy hülyét csinál magából testvére előtt.

Harry és Meghan
Kép forrása: Getty Images

Harry békével megy az Egyesült Királyságba?

A fiatalabb herceg azt tervezi, hogy jövő hónapban az Egyesült Királyságba utazik és meglátogatja családját, valamint az is a szándéka lehet, hogy testvérével, Vilmossal helyre hozza a kapcsolatát. Meghan azonban szkeptikus ezt nézve. A Mirror arról számol be, hogy egy bennfentes szerint…

Meghant egyáltalán nem zavarná, ha nem látná újra Vilmost és Katalint, és sajnos tudja, hogy nincs kapcsolat a gyerekei és George, Charlotte és Louis között.

Szerette volna, hogy ez ne így alakuljon, de a walesiek egyértelműsítették számára, hogy ők nem partnerek ebben. Azt viszont látja és érzi Meghan, hogy Harry-t legbelül piszkálja a kialakult viszony és szeretné rendezni a viszonyukat. Szinte biztos abban, hogy vesztes csatának megy elébe férje, amikor békülni szeretne.

Nyitókép forrása: Getty Images