Barion Pixel Harry herceg visszatérne egykori otthonába? – Mit szól ehhez Meghan Markle? – Coloré

Harry herceg visszatérne egykori otthonába? – Mit szól ehhez Meghan Markle?

2024. 05. 09.

Harry herceg korábban nem akart a Frogmore Cottage-ban élni, de II. Erzsébet királynő nem hagyott más választást. Most viszont bajban lehet, amiért az apja elvette tőle?

Nem akartak Frogmore Cottage-ban élni, de muszáj volt

Meghan Markle és Harry herceg 2018-ban a esküvőjük környékén még nem gondolt arra, hogy az Egyesült Államokba költözzenek. Akkor még egészen máshol szerettek volna élni, de II. Erzsébet királynő nem adott nekik erre engedélyt.

Nem sokkal az esküvőjük után a boldog pár a néhai királynő eléjárult egy nagy kéréssel. Az esküvőjüket még a brit királyi családdal ünnepelhették a windsori kastélyban, de nem sokkal később óriási csalódás érte őket, amikor az uralkodó elutasította az otthonukkal kapcsolatos kérésüket.

A Sunday Times szerint, amit a Mirror idéz, Meghan Markle és Harry herceg megkérdezte a királynőt, hogy lakhatnának-e a windsori kastélyban:

Úgy tudjuk, hogy a pár először a windsori kastélyt választotta, és úgy tudni, hogy megkérdezték a királynőt, hogy a házasságkötésük után rendelkezésre tudnának-e bocsátani lakrészeket

– írják a beszámolók alapján.

Meghan Markle
Kép forrása: Karwai Tang / Contributor / WireImage / Getty Images

Harry nagymamája azonban nemet mondott, és helyette Frogmore Cottage-ot adta nekik, aminek felújítására azóta elképesztő 2,4 millió fontot költöttek. Hugo Vickers, angol író, aki gyakran foglalkozik a királyi családdal a műveiben, az Expressnek elmondta, miért dönthetett úgy a királynő, hogy elutasítja a kérésüket, szerinte lehet, hogy ez nem volt „teljesen helyénvaló”.

A windsori kastélyon belüli magánlakosztályokban vannak üres hálószobák és lakosztályok, amelyekre a Sussexiek szemet vethettek, vagy talán a kastély területén található, más célokra átalakított korábbi lakóhelyiségeket nézték ki maguknak. De megértem, hogy nem lenne teljesen helyénvaló, ha egy fiatal család lakna ott.

Végül az akkor még fiatal házasok kiadtak egy nyilatkozatot, amiben örömüket fejezték ki, hogyha nem is lakhatnak a kastélyban, a területére költözhettek.

Harry herceg és Markle asszony nagyon örülnek, hogy a Windsori kastély gyönyörű területe lesz az a hely, ahol házaspárként kezdik életüket

– szólt akkor a közlemény.

Meghan Markle
Kép forrása: Max Mumby/Indigo / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Harry herceg visszaköltözne Angliába?

Meghan Markle és Harry herceg jelenleg Kaliforniában élnek, miután 2020-ban kiléptek a királyi családból. Montecito környékén vásároltak egy mediterrán stílusú házat. Bár a hírek szerint a költözést fontolgatják. Harry herceg szeretne visszatérni az Egyesült Királyságba, még Meghan Markle Malibuba költözne. Egy királyi kommentátor azon elmélkedett, hogy vajon a herceg azért szeretne házat venni az Egyesült Királyságban, hogy megtarthassa a vízumát az USA-ban. Ugyanis nemrég III. Károly király kirakta őket a korábbi otthonukból, a Frogmore Cottage-ból.

Van-e köze a vízumához, mert nem amerikai állampolgár? Szüksége van-e arra, hogy az Egyesült Királyságban legyen lakóhelye, hogy fenntartsa azt, amivel az Egyesült Államokban rendelkezik?

– kérdezte a szakértő, majd kitért arra is, hogy Meghan Markle mit gondol erről.

Meghan nem akar az Egyesült Királyságban lenni, úgy érzi, hogy elutasítják, és nem akarja magát olyan helyzetbe hozni, hogy újra megalázzák, ahogyan a múltban kifütyülték.

Forrás: Mirror, The Sunday Times, The Express, The Express 2

Borítókép forrása: Mike Coppola / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images