Barion Pixel A 38 éves Harry herceg elárulta, mit érzett Katalin hercegné iránt, mikor legelőször találkoztak – Coloré

A 38 éves Harry herceg elárulta, mit érzett Katalin hercegné iránt, mikor legelőször találkoztak

2023. 01. 13.

Harry herceg Spare című új könyvében kiteregeti a családi szennyest, azt is elmeséli, mit gondolt sógornőjéről, Katalinról az első találkozásuk után.

Harry herceg Spare című új könyvében kiteregeti a családi szennyest, azt is elmeséli, mit gondolt sógornőjéről, Katalinról az első találkozásuk után.

Míg Katalin hercegné 2001-ben, diákként ismerkedett meg Vilmos herceggel, addig Harry csak 2005 körül ismerte meg leendő sógornőjét, aki a család kedvence lett egy csapásra. Új, életrajzi könyvében Harry arról írt, hogy 2005-ben részt vett egy jelmezes bulin, és ekkor Katalint Vilmos új barátnőjeként tekintették már.

Kedveltem ezt az új barátnőt. Gondtalan volt, édes, kedves. Élt Firenzében, tudott a fotózásról és a művészetről is, kifinomult és széleslátókörű lány volt. És a ruhák…Imádta a ruhákat. Katalinnak hívták.

– írja Harry herceg a könyvben.

Amíg Vilmos a jelmezét válogatta, Harry és Katalin nagyon jól érezték magukat, rengeteget nevettek együtt, és Harry titkon arra vágyott, bárcsak akkori, elég komoly habitusú barátnője olyan életvidám lenne, mint a Middleton lány.

Harry herceg
Forrás: Northfoto

Szerettem Kate-t nevetni látni. Még jobb volt, hogy szerettem megnevettetni is. És egész jó voltam benne. Az átlátszóan dilis oldalam összekapcsolódott az ő erősen álcázott dilis oldalával. Remek volt a hangulat, egy hullámhosszon voltunk barátilag. Valahányszor attól tartottam, hogy ő lesz az, aki elveszi tőlem a tesóm társaságát, azzal vigasztaltam magam, hogy a jövőbeli nevetési rohamok majd kárpótolnak ezért. És azt is gondoltam, milyen nagyszerű lesz az életem, ha kifogok egy komoly barátnőt majd, aki szintén ilyen vicces lesz.

– mondta Harry.

A Spare című könyvben Harry nemcsak a szép és jó dolgokról ejt szót, tárgyalja azt is, milyen lett a viszonya élete szerelmének, Meghan Markle-nek a királyi családdal. Arról is ír, hogy Katalin hercegné milyen személyes leveleket írt Megannak az esküvőjük előtt, és hogy ezekben, mi állt.

Harry herceg
Forrás: Northfoto

Harry herceg könyve kétes érzéseket kelt a brit királyi családot kedvelők körében. Egyesek szerint ez már túl sok az Oprah interjú és a Netflixes áldokumentumfilm után, mert hatásvadásznak tűnik, és az a gyanú merül fel, hogy a pár minden bőrt le akar húzni a médiáról, hogy így gazdagodjon, de ennek a legendás család issza meg a levét.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto