Barion Pixel Ha van csodálatos, akkor az Katalin hercegné karácsonyi meglepetése – Coloré

Ha van csodálatos, akkor az Katalin hercegné karácsonyi meglepetése

2021. 12. 25.

A hercegnéről köztudott, hogy okos és a divathoz is nagyszerű érzéke van, azt viszont senki sem gondolta volna, hogy a zenében is brillírozik.

A gyönyörű Katalin hetek óta karácsonyi lázban égett, méghozzá szó szerint, hiszen ő és férje, Vilmos herceg voltak a Together at Christmas karácsonyi jótékonysági koncert házigazdái. Ám, a hercegné a szervezésen túl a tehetségével is támogatta az eseményt, ugyanis az est folyamán ő kísérte zongorán Tom Walker előadását.

The Duchess Of Cambridge, Kate Middleton, Arrives At The Premiere For The Film 'a Street Cat Named Bob' At The Curzon Cinema In Mayfair, London
Forrás: Northfoto

A Westminsteri apátságban tartott zenés mise mindenkinek könnyeket csalt a szemébe, amely elsősorban az elmúlt 18 hónapra reflektált. Pontosabban azokra az emberekre emlékeztek meg a királyi család tagjai, akik a koronavírus miatt lettek sebezhetőbbek, elszigeteltebbek vagy korlátozottan férnek hozzá mások támogatásához.

Walker a koncert után adott interjújában nem győzte dicsérni a hercegnét, aki állítása szerint kicsit sem félt a kihívástól, amire még az is rátett, hogy élőben adták elő a számot.

„Kétségtelen, hogy ilyen egyszer történik az életben. Azt hittem, teljesen tönkreteszi az előadást, hiszen nem könnyű zongora mögé ülni, méghozzá egy csomó profi zenésszel, akikkel sose játszott együtt, és amit élőben vettek fel. De ő megoldotta.”

Az énekes azt is hozzátette, hogy egy nagyon kedves és melegszívű embernek ismerte meg Katalint, aki mindenkinek egyesével köszönte meg a közös zenélést.

Forrás: justjared.com