Barion Pixel II. Erzsébet minden karácsonyi programját töröltette, méghozzá nyomós indokkal – Coloré

II. Erzsébet minden karácsonyi programját töröltette, méghozzá nyomós indokkal

2021. 12. 21.

Az elmúlt hetekben megint egyre súlyosabb lett a járványhelyzet, ami az egész világra kihat. Nem csoda, hogy Erzsébet királynő is megváltoztatta a karácsonyi programjait.

Az uralkodó a Covid19 új omicron variánsának terjedése miatt minden hivatalos látogatását és teendőjét lemondta, holott karácsonykor kiemelkedően fontos a jelenléte egyes eseményeken.

Queen Elizabeth Ii Records Her Christmas Message In 3d
Forrás:Northfoto

A People magazin erősítette meg, hogy a királynő nem Norfolkban fogja tölteni a karácsonyt, ami a királyi hagyományoknak megfelelő lenne, hanem a windsori kastélyban kíván maradni. Ez azt jelenti, hogy a tradicionális királyi séta a templomba karácsony reggelén, a mostani helyzetre való tekintettel nem fog megtörténni. Arról még nincs hír, hogy a királyi család más tagjai, például Vilmos herceg és Katalin hercegné mit csinálnak az ünnepeken, vagy átveszik-e az uralkodótól a feladatait erre az időszakra, de annyi biztos, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék a kastélyon belüli fertőzés esélyét.

Nem ez az első jelentős változtatás, amelyet a királynő ebben a hónapban hajtott végre az újabb vírusvariáns végett. Minden évben – a karácsonyt megelőző héten – ebédet szervez, ám már második éve ezt is kénytelen töröltetni. A királyi szóvivő szerint túl sok ember karácsonyi tervét kockáztatná az ebéd, ezért Erzsébet – ha fájó szívvel is, de jobbnak látta, ha idén sem kerül erre sor.

Forrás: justjared.com
0 /eletmod/sztarok/ii-erzsebet-kiralyno-minden-karacsonyi-programjat-toroltette-meghozza-nyomos-indokkal/