Barion Pixel Gwyneth Paltrow férje egyáltalán nem bánja, hogy Brad Pitt ott sertepertél körülöttük – Coloré

Gwyneth Paltrow férje egyáltalán nem bánja, hogy Brad Pitt ott sertepertél körülöttük

2022. 10. 21.

A két színész, Gwyneth Paltrow és Brad Pitt valaha jegyesek voltak, manapság pedig nagyon jó barátok, és egymást inspirálják üzletemberekként is.

Az 50 éves Gwyneth Paltrow az Entertainment Tonightnak beszélt arról, hogy újraélesztette barátságát Pitt-tel, miután 1997-ben hároméves kapcsolatuk után felbontották eljegyzésüket.

„Amikor először szakítottunk, egy ideig nem voltunk barátok, aztán valahogy visszataláltunk egymáshoz úgy 18-19 évvel ezelőtt, és ezután meg is maradt a kapcsolatunk az évek során. Imádom. Csodálatos ember, nagyszerű vállalkozó és igazi kreatív, jó ember. Nagyon szeretem őt, nagy rajongója vagyok” – mesélte a Goop! márka alapítója.

A két sztár komoly üzleti sikereket is elért, Pitt pedig elmondása szerint utóbbiban sokat inspirálódott Gwyneth-től és a Goop!-tól. Brad nemrég indította el saját kozmetikai termékcsaládját és kasmír ruházati vonalát is.

Gwyneth Paltrow és Brad Falchuck
Forrás: Northfoto

A beszélgetésben arról is kérdezték a Nagyon Nagy Ő sztárját, hogy mit szól férje, Brad Falchuk ahhoz, hogy a világ egyik legsármosabb elvált pasija az életük része. Gwyneth szerint azonban a két Brad remekül kijön, férje egy kiegyensúlyozott személy, aki tiszteli és szereti a feleségét, és pontosan tudja, milyen jól kezeli a színésznő az egyes “fiókokat”, már ami a volt kapcsolatokat illeti. Sőt, állítólag mesterien választja el a munkát a magánélettől, a barátságot az ex-szerelemtől és így tovább.

Gwyneth Paltrow azt mondta, hogy közte és Falchuk között elképesztő kémia van, és a kommunikáció is tökéletes a kapcsolatukban. A négy éve tartó házasság nem is lehetne boldogabb, Brad Pitt jelenléte pedig talán a kezdetekkor okozott némi kényelmetlenséget, de az igazság az, hogy a színész olyan értékes ember és barát Gwyneth szemében, aki miatt érdemes volt túllendülni a kezdeti döccenőn.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto