Barion Pixel George Clooney állítja: Matthew Perry sosem volt igazán boldog – Coloré

George Clooney állítja: Matthew Perry sosem volt igazán boldog

2023. 12. 20.

A boldogság mindenkinek mást jelent. A tragikusan fiatalon és váratlanul elhunyt Matthew Perry számára minden bizonnyal ezt a függőségek nélküli élet adta volna meg. George Clooney régóta ismerte és érdekes, egyben szomorú információt osztott meg róla.

Nem az első találkozásuk volt

George Clooney olyan megdöbbent tényt árult el, amit eddig nem ismertünk a nemrégiben elhunyt Matthew Perryről. Már az is kiderült, hogy mi okozta az 54 éves korában elhunyt sztár halálát. Noha voltak arra utaló jelek, hogy az egykor Chandlert alakító színész végre megszabadult az évtized óta tartó alkohol- és drogfüggőségeitől, Clooney állítása szerint úgy tűnik, hogy nem így van. Sőt a lelke sem volt igazából felszabadult és boldog sosem.

George Clooney
Régóta ismerte egymást Matthew Perry és George Clooney / Kép forrása: Jeff Kravitz / Contributor / Getty Images

George Clooney régi emlékeket idézett fel. 1994 őszén egyszerre volt a Vészhelyzet és a Jóbarátok premierje és a sorozatokat is egymás mellett forgatták a Warner Bros. területén. Ugyanakkor nem ez volt a két színész első találkozása. Az Ocean’s filmek sztárja elárulta, hogy

16 éves korában ismertem Mattet. Együtt teniszeztünk. 10 évvel fiatalabb nálam. És nagyszerű, vicces, vicces, vicces gyerek volt. Gyerek volt, és csak annyit mondott nekünk, mármint nekem, Richard Kindnek és Grant Heslovnak: Csak szeretnék szerepelni egy komédiába, ember. Csak szeretnék egy rendszeres sitcomban részt venni, és én lennék a legboldogabb ember a világon.

Nem volt boldog a Jóbarátokkal

Megtörtént, amire vágyott. Beválogatták a Jóbarátok közé. Nemcsak egy ország, de az egész világ megismerhette színészi tehetségét, poénjait, miközben hírnévre és örök barátokra talált Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc személyében, Mindez hiába, Matthew továbbra se érezte magát boldognak.

Nem volt boldog. Nem hozott neki örömet, boldogságot vagy békét. És ezt végig nézni – a Warner Brosnál voltunk, ott voltunk egymás mellett – nehéz volt, mert nem tudtuk, min megy keresztül. Csak azt tudtuk, hogy nem boldog, és fogalma sem volt, hogy mit csinál.

Lecke az élettől, amelyet George Clooney is ismer

George Clooney már régen megtanulta és most, évtizedekkel később csak még inkább igaznak tartja, hogy

…a siker, a pénz és mindezek a dolgok nem okoznak automatikusan boldogságot. Elégedettnek kell lenned magaddal és az életeddel.

A komoly élettapasztalattal rendelkező Clooney sokkal inkább azt vallja, hogy egy autó, egy luxus ház, bármi, amire vágyunk nem fog boldoggá tenni addig, amíg nem vagy rendbe magaddal. Hiszen te magad vagy az az egyetlen személy, aki veled lesz életed utazása során.
Emiatt is különösen nehéz elfogadnia, hogy Matthew Perry, aki olyan sokaknak örömet szerzett, megnevettetett, sosem volt teljesen rendben és elégedett.

Nyitókép forrása: Dia Dipasupil / Staff / Getty Images