Barion Pixel Ezért kiabált Tom Hanks a cannes-i filmfesztiválon – Coloré

Ezért kiabált Tom Hanks a cannes-i filmfesztiválon

2023. 05. 25.

A képek alapján Tom Hanks csúnyán kiabált az egyik szervezővel Cannes-ban, ám most kiderült, hogy miért alakult így.

Tom Hanks is megjelent a cannes-i filmfesztiválon, s akárcsak Johnny Depp jelenléte, az övé is megmozgatta a közönség fantáziáját. Történt ugyanis, hogy olyan képek láttak napvilágot, melyeken Tom Hanks láthatóan félrevezető gesztusokat tesz az egyik szervező felé, és kiabál is vele.

Tom Hanks a képek szerint meglehetősen ideges volt Cannes-ban, pedig szó sem volt erről
Tom Hanks a képek szerint meglehetősen ideges volt Cannes-ban, pedig szó sem volt erről / Kép forrása: Youtube / Inside Edition

Az internet népe egyszerre hördült fel a képkockák láttán, ugyanis nem értették, hogy kedvencünk hogyan nézhet ilyen ingerülten egy szervezőre. Tény azonban, hogy nem ez lett volna az első eset, hogy a színész konfliktusba keveredik, ugyanis nemrégiben a rajongóknak ment neki, amikor azok majdnem fellökték a feleségét.

Tom Hanks Cannes-ban

A történet végére Rita Wilson, a világsztár felesége tett pontot, aki elmondta, hogy csupán annyi történt, hogy a tömeg által okozott zaj miatt nem értették, hogy mit mond nekik a szervező.

Mit mondtál? Hová kellene mennünk? De ebből nyilván nem lehet sztorit csinálni.

-így fogalmazott Instagramján az énekesnő, majd arra biztatta a nézőket, hogy ahelyett, hogy összeesküvés-elméleteket gyártanak, nézzék meg férje új filmjét, az Asteroid City-t.

Bár a filmhez még csak magyar feliratos előzetes van, a képi világ és a színészi gárda igencsak kecsegtető!

Forrás: Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images