Barion Pixel Eric Roberts a vásznon is szívesen lenne Julia Roberts bátyja – Coloré

Eric Roberts a vásznon is szívesen lenne Julia Roberts bátyja

2022. 11. 05.

Eric Roberts egyik nagy vágya, hogy világhírű testvérével, Juliával szerepelhessen egy közös filmben.

Ilyen egy igazi filmes dinasztia. Nem ők az egyetlen példa rá Hollywoodban, de a Roberts-klán az egyik legnépszerűbb színészcsalád a tengerentúlon. Sem Julia Roberts-et, sem a bátyját, Ericet nem kell bemutatni senkinek, de akinek esetleg még nem esett le eddig, Emma Roberts is az ő vérük. A fiatal színésznő Eric lánya, és egyben Julia unokahúga, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Sikoly, a Családi üzelmek, az Amerikai Horror Sztori, vagy a Valentin nap.

Az említett Valentin napban Emma és a híres nagynéni, Julia Roberts már szerepeltek együtt, a két testvér az 1989-es Vörös vér című thrillerben volt látható, de a három Roberts még nem játszott közös produkcióban, ahogy Eric a lányával sem dolgozott eddig egy filmen sem.

A 66 éves színész most elárulta a Hollywood Reporternek adott interjújában, hogy a leghőbb vágya, hogy húgával a vásznon is testvéreket alakítsanak. Eric általában rosszfiúkat formál meg, de szerinte ideje volna megmutatnia komikus vénáját is.

Eric és Julia Roberts
Forrás: Northfoto

Arról is mesélt, hogy elképesztő büszke arra, amit lánya letett az asztalra karrierje terén, hiszen sohasem irányította Emmát a filmezés felé, nem tanítgatta, nem adott neki tanácsokat. Állítása szerint lánya mindent egyedül és önakaratból ért el. A 31 éves színésznő pedig korábban arról beszélt, hogy sosem érzett nyomást híres apja vagy nagynénje miatt, mivel külsejét és karrierútját tekintve sem hasonlít rájuk. Emma nem egyszer hangoztatta, hogy önmaga miatt lett színész, és teljesen elégedett az elért sikereivel.

Emma Roberts
Forrás: Northfoto

Hogy a közös film elkészül-e valaha a hármassal, azt egyelőre nem tudni, de mióta streaming szolgáltatóknak hála gyorsabban és könnyebben pörögnek a projektek, illetve már számos világsztár elcsábult a mozivászonról, talán nem lesz akadálya tető alá hozni egy ilyen alkotást.

Eric és Julia Roberts
Forrás: Northfoto
Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto