Barion Pixel Egy esemény 5 ruha – Miley Cyrus nem bízta a véletlenre a Grammy-díjátadót – Coloré

Egy esemény 5 ruha – Miley Cyrus nem bízta a véletlenre a Grammy-díjátadót

2024. 02. 05.

A sztárok nemcsak alakításukkal rabolhatják el a rajongók szívét. Szimbólummá, ikonná nőhetnek az emberek szemében, ezért a megjelenésük is rendkívül sokat jelent. Miley Cyrus sokak figyelmét kelti fel hangjával, alakjával. Így tett az idei Grammy-díjátadón is.

A Grammy-díjátadó előtti napokban dögös fotót posztolt magáról Miley Cyrus, amely nem hagyott kétséget afelől, milyen bomba formában van a sztár. A fekete szettben magabiztosan pózolt.

Ma pedig már azt is tudjuk, hogy átvette a neki járó Grammy-díjat is.

Miley Cyrus 5 ruhában mutatta meg idomait

A gála különlegessége is hozzájárult ahhoz, hogy ne akármilyen ruhában mutassa meg csinos testét. Az alkalom során 5 ruhában is megmutatta magát Cyrus.

Az egyik legnagyobbat mindenképp a John Galliano-féle meztelen ruhája ütötte, amelyben a popsztár tényleg semmit sem bíz a képzeletre. A díva megjelenést nemcsak a ruha, de a feltupírozott hajkorona is kölcsönözte. A több tucat kapocs és a gyöngyök összhangjába életet vitt a sztár, így együtt tündököltek igazán. Ám ez a megjelenés erősen emlékezetet a popsztár keresztanyjára, Dolly Partonra.

A legjobb pop szólóelőadás díj átvétele előtt gyors ruhát cserélt, méghozzá egy csillogó fekete, magas nyakú, a hátát meztelenül hagyó, talpig érő ruhába bújt.

Mielőtt a nyertes, Flowers című dalával a színpadra vonult volna, ismét vetkőzött és öltözött, aminek eredménye egy 2002-es kollekcióból származó Bob Mackie-féle ruhát viselt Tina Turner stílusban.

Az est további részében egy áttetsző fekete csipke body-t viselt, amely drámai és igazi díva megjelenést kölcsönzött az amerikai énekesnőnek.

Miley Cyrus
Kép forrása: Neilson Barnard / Staff / Getty Images

Végezetül egy egyvállas Gucci ruhába bújt, amely csípőig felsliccelve igazán dögös megjelenést kölcsönzött a sztárnak.

Nyitókép forrása: John Shearer / Stringer / Getty Images