Barion Pixel Egykori kollégája buktatta le Demi Moore-t: Súlyos függőségtől szenvedett a szexi színésznő! – Coloré

Egykori kollégája buktatta le Demi Moore-t: Súlyos függőségtől szenvedett a szexi színésznő!

2024. 06. 15.

Demi Moore és Jon Cryer nyolcvanas években randizgatott, miután megismerkedtek a Fotós szerelem című vígjáték forgatása során.

Demi Moore karrierje újabb csúcspontokat hódít meg, erre példa a legújabb horrorfilmje, a The Substance, ami Cannes-ban álló ovációt kapott. De Bruce Willis egykori feleségének élete nem volt mentes az árnyaktól, a nyolcvanas években komoly drogproblémákkal küzdött.

Akkoriban többek között a Két pasi, meg egy kicsi sztárjával, Jon Cryerrel forgatott, sőt ők ketten össze is jöttek a No Small Affair forgatásakor. Egy friss interjúban Cryer azt nyilatkozta, hogy megdöbbent a kábítószer-függőség hallatán.

Jon Cryer és Demi Moore
Forrás: imdb

Rövid ideig randiztuk, ahogy a filmünk címében is…ez csak egy kis affér volt. Nem is tudtam, egészen a film megjelenéséig, utána pár héttel hallottam csak, hogy közben drogproblémákkal küzdött.

– mondta Cryer, akire Demi Moore utalást is tett a memoárjában, mint első szexuális partnerére.

A 2019-ben megjelent Inside Out című életrajzi könyvében leplezte le Moore, hogy milyen súlyos betegségei voltak. Itt árulta el, hogy az 1985-ös Szent Elmo tüze című film forgatása közben a rendező, Joel Schumacher kérésére rehabra vitték. Akkor rendbe jött ugyan, de 2012-re ismét komoly gondjai lettek és ekkor már maga kért kezelést traumára, társfüggőségre és drogproblémákra.

Cryer az interjúban elmesélte Demi-ről, hogy sokkal karizmatikusabb és profibb volt, mint ő, ennek ellenére igen nagy dolog volt, hogy végre főszerepet kaptak egy romkomban, az első nagy lépés Hollywoodban, és emiatt igen zaklatott, stresszes mentális állapotba kerültek.

Forrás: People
Borítókép forrása: Theo Wargo / Getty Images
0 /eletmod/sztarok/demi-moore-sulyos-drogfuggo/