Barion Pixel Charlize Theron újra szerelmes! – Sean Penn után egy modell oldalán találta meg a boldogságot – Coloré

Charlize Theron újra szerelmes! – Sean Penn után egy modell oldalán találta meg a boldogságot

2023. 05. 16.

Újra megtalálhatta a boldogságot Charlize Theron, aki a Sean Pennel való 2015-ös szakítása óta kétgyermekes szingliként élte mindennapjait. Az Oscar-díjas színésznőt ezúttal egy modellel kapták lencsevégre, de korántsem Alex Dimitrijevic az első manöken-rovátka Theron randinaplójában.

Úgy fest, virágba borult a 2015 óta szingli Charlize Theron új párkapcsolata: a dél-afrikai származású színésznőt vasárnap kapták lencsevégre, amint új párjával kézenfogva sétál ki egy étteremből. A Daily Mail szemfüles újságírói azóta ki is derítették, pontosan kiről is van szó: Alex Dimitrijevic közismert modell, korábban a Malbon Gold, az AG Green Label, a The Elder Statesman és a Combo Boxing márkákkal is dolgozott együtt, s a lap értesülései szerint jelenleg Los Angelesben él, akárcsak Theron. 

Nem ez az első eset, hogy Theronnak egy modellre esett a választása: korábbi kiszemeltje, Gabriel Aubry szintén a szakmában dolgozott. Tény azonban, hogy utolsó, nagy horderejű szerelmi kapcsolata 2015-ben ért véget, amikor szakított a szakmabeli, A-listás sztárral, Sean Pennel, akivel két évig voltak együtt. Korábban kapcsolatban állt Craig Bierko színésszel, Stephen Jenkinsszel, a Third Eye Blind énekesével és Stuart Towndsend színésszel is, utóbbival több mint kilenc évig alkottak egy párt. 

Charlize Theron: Oscar-díjas színész, anyatigris

A 47 éves színésznő egyébként két gyermek édesanyja: Jackson 11, August pedig jelenleg hét éves. (Érdekesség, hogy Theron mindkettejüket örökbefogadás útján vette magához.) Az Oscar-díjas színésznőt sokkal többet hallani nyilvánosan beszélni a gyermeknevelésről, semmint szerelmi kapcsolatairól: 2019-ben árulta el, hogy nagyobbik lánya transznemű. „Úgy születtek, ahogy vannak, és hogy pontosan hol találják meg magukat a világban, miközben felnőnek, és azt, hogy pontosan kik akarnak lenni, nem én döntöm el” – nyilatkozta négy évvel ezelőtt. 

Charlize Theron
Charlize Theron anyatigrisként védi lányait. Kép forrása: Mel Media/Getty Images

Véleménye mit sem változott azóta, sőt, május elején ő maga is csatlakozott ahhoz a televíziós adománygyűjtő rendezvényhez, amely célja az volt, hogy felvegye a kesztyűt az LMBTQ+ és a drag-közösségek ellen hozott jogszabályokkal szemben. (Amerikában számos tinédzser esik áldozatul zaklatásnak, családon belüli kirekesztésnek vagy bántalmazásnak, amelynek következtében gyakran akár az öngyilkosságig is eljutnak.) 

Theron tehát igazi anyatigrisként védelmezi gyermekeit, így nem csoda, hogy 2022 decemberében a The Hollywood Reporternek adott interjújában azt mondta, szívesen feladná karrierjét gyermekeiért, ha választania kellene a kettő között. „Sosem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de jobb szeretek anya lenni, mint színész vagy producer. Ha valaki azt mondaná nekem holnap, hogy nem csinálhatom párhuzamosan a kettőt, szomorúan ugyan, de feladnám a színészetet. Nem jelentene problémát.” 

Források: TheDailyMail.com
Borítókép forrása: Elizabetta A. Villa/Getty Images