Barion Pixel Soha többé nem vállal bizonyos szerepet el Charlize Theron – az okát is elmondta – Coloré

Soha többé nem vállal bizonyos szerepet el Charlize Theron – az okát is elmondta

2023. 08. 26.

Charlize Theron korábban akár nagy átalakulásokon is átesett 1-1 komoly szerep kedvéért, de egy valamit most már elutasít.

Charlize Theron határozottan kijelentette, hogy soha többé nem fog meghízni egy szerep kedvéért.

27 éves koromban megcsináltam A rém főszerepét, amihez át kellett alakulnom. 13 kilót fogytam egyik napról a másikra. Kihagytam három étkezést, és visszatértem a normál súlyomhoz. Soha, de soha többé nem fogok ilyen filmet csinálni és azt mondani, hogy igen, felszedek 18 kilót. Soha többé nem teszem meg, mert nem tudom már leadni.

– nyilatkozta az Allure-nek a Halálos Iramban 10 sztárja.

Charlize Theron el is nyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat A rém című filmért, amelyben Aileen Wuornos életét mutatta be Christina Ricci oldalán. Korábban arról beszélt, hogy a 2003-as életrajzi krimi után könnyen visszaszerezte korábbi súlyát, ám az életkor előrehaladtával szinte lehetetlenné válik a szerepek miatt felgyülemlett súlyfelesleg leadása, mivel lassul az anyagcseréje. Ezt első kézből tapasztalta meg, miután a 2018-as Pszichoanyu című drámában megformált karaktere miatt 35 kilót hízott.

Egy évig próbáltam leadni, nem ment, úgyhogy felhívtam az orvosom. Azt hiszem, belehalok, mert nem tudok lefogyni. És erre ő azt mondta: Túl vagy a 40-en. Nyugodj meg. Az anyagcseréd nem olyan, mint volt. – Senki sem akarja ezt hallani!

Charlize Theron
Forrás: Frazer Harrison/Getty Images

Theron egy háromgyerekes, kimerült nőt játszott a Pszichoanyuban, és el akart mélyedni Tully karakterében, megtapasztalni, mit él át egy nő, ha a teste megváltozik, az étkezéssel a hormonjai is. Bármennyire is ironikusan mulatságos a film, a sztár szerint valóban depressziós lett tőle, és kicsit túl jól sikerült az azonosulás. Többé ilyet nem akar, nem vállal.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Theo Wargo/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/charlize-theron-szerep/