Barion Pixel Chandler megcsalta volna Monicát? – Ha Matthew Perry nem lép közbe, csúnya vége lett volna a történetüknek – Coloré

Chandler megcsalta volna Monicát? – Ha Matthew Perry nem lép közbe, csúnya vége lett volna a történetüknek

2023. 11. 07.

A nemrégiben elhunyt Matthew Perry-ről újabb és újabb hírek látnak napvilágot. Chandler és Monica története például másképp végződött volna, ha ő nem lép közbe!

Október 28-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Matthew Perry, akit legtöbben a Jóbarátok Chandlerjeként ismernek. Halálhíre sokkolta a világot, annál is inkább, mert élete jó periódusában volt, így mindenki értetlenül áll a történtek előtt. Eleddig arra sem sikerült magyarázatot találni, hogy miért állt meg a szíve, és várhatóan hónapokat kell várni arra, hogy kiderüljön, mi okozhatta a halálát.

Matthew Perry Chandler és Monica sorsáért küzdött

A Jóbarátokban Chandler is Monica története rendkívül szívet melengető, ugyanis barátokból lettek szerelmesek, ráadásul úgy, hogy kapcsolatuk korántsem úgy indult, hogy egymásba fognak szeretni. Szerelmüket idillinek látjuk, s ez elsősorban Matthew Perry érdeme, ugyanis nem volt hajlandó eljátszani azt, amit az írók kitaláltak!

A Las Vegas-ban című epizód úgy végződik, hogy Chandler és Monica szerencsejáték alapján döntik el, hogy összeházasodnak-e: ha nyernek igen, ha nem, nem. Nyertek, ám végül nem került sor házasságra, hiszen az esküvői kápolnából a Ross és Rachel tántorog ki részegen – és házasként.

Ez annyira megzavarja a szereplőket, hogy teljesen elfeledkeznek eredeti tervükről. Most derült ki azonban, hogy korántsem az volt a készítők elképzelése, hogy Chandler is Monica összeházasodjon!

Chandler és Monica története Matthew Perry-nek köszönhetően lett olyan, amilyen / Kép forrása: NBC / Getty Images
Chandler és Monica története Matthew Perry-nek köszönhetően lett olyan, amilyen / Kép forrása: NBC / Getty Images

Az elképzelés szerint ugyanis Chandler és Monica azon vitatkoznak, hogy Monica régi szerelmével, a Tom Selleck által megformált Richarddal ebédel. Chandler emiatt annyira dühbe gurul, hogy egyedül van a szobájában, és szobaszervizt rendel, amit egy szobalány szolgál fel. Beszélgettek és nevetgéltek volna, és Chandler végül bosszúból vele csalta volna meg Monicát.

A jelenetet elpróbálták, ám a felvétel előtt Matthew Perry megkérte az írókat arra, hogy ne vegyék fel a megírtakat, mert úgy látta, hogy a közönség soha nem bocsátja meg neki, ha ezt teszi Monicával.

Az írók rábólintottak a kérésére, és vélhetően ettől lett Chandler olyan szerethető, amilyen. Bár Matthew Perry csupán eljátszotta őt, volt olyan bátor, hogy beleszóljon a sorsába, s így Chandler története úgy érhetett véget, ahogy Matthew Perry-nek nem adatott meg.

Forrás: LADBible.

Nyitókép forrása: Getty Images