Barion Pixel Cara Delevingne őszintén vall a kábítószerrel való küzdelméről és tavalyi, 12 lépéses rehabjáról – Coloré

Cara Delevingne őszintén vall a kábítószerrel való küzdelméről és tavalyi, 12 lépéses rehabjáról

2023. 03. 09.

A színész-modell, Cara Delevingne hamarosan látható lesz a Carnival Row második, befejező évadában Orlando Bloom mellett, de közben hatalmas mélypontjai vannak és voltak.

Cara Delevingne modell-színésznő egy friss interjúban árulta el, hogy egy 12 lépésből álló programba kezdett, miután tavaly meglátta magát a paparazzik által készített fotókon: borzasztó állapotban volt, és ezt a világon mindenki észrevette. 2022 augusztusában volt ugyanis a 30. születésnapja, emellett a covid is megtette a hatását, ami miatt depresszióba zuhant és a drogokhoz nyúlt.

Egy fesztiválról tértem haza, nem aludtam. Nem voltam jól. Szívszorító, mert azt hittem, jól szórakozom, és volt, amikor úgy éreztem: rendben, most nem nézek ki valami jól. Tudod, néha szükséged van arra, hogy ellenőrizd a valóságot, szóval bizonyos értelemben hálás is vagyok ezekért a ráébresztő fotókért.

– mesélte a topmodell, reflektálva a fotókra, melyeken az látszik, hogy furán viselkedik a Los Angeles-i reptéren.

Éppen amikor Cara Delevingne a születésnapját ünnepelte széles baráti körével, kicsúszott a lába alól a talaj. A sztár tudta, hogy egy korszak lezárul, nem élhet mindig úgy, mint a húszas éveiben. Ez meg is rémisztette, mindent bele akart adni még egyszer, valamint legyőzhetetlennek érezte magát a kábítószerektől.

Cara Delevingne
Forrás: Northfoto

Ősszel végül segítséget kért és barátai támogatásával elment a rehabra, a Utah államban található Cirque Lodge nevű luxusklinikára, ahol olyan sztárok kaptak már segítséget, mint Lindsay Lohan, Eva Mendes, Mary-Kate Olsen, Demi Moore és Kirsten Dunst.

Tudtam, hogy ha így folytatom, akkor vagy meg fogok halni, vagy valami borzasztóan nagy ostobaságot csinálok, ami talán másban tesz kárt.

Cara Delevingne jelenleg is a 12 lépéses programot csinálja, a gyógyulás útjára lépett, de mint mondja, ez nem egy csoda, hanem kemény munka, és egész életében résen kell majd lennie, ha nem akar visszaesni.

Cara Delevigne
Forrás: Northfoto

Nyilvánvalóan ennek a folyamatnak vannak hullámvölgyei, de már rájöttem sok mindenre. Az emberek azt akarják hallani, hogy: ó, nézd, függő voltam, és most józan vagyok, már minden oké. De ez nem ilyen egyszerű. Ez nem megy egyik napról a másikra… Természetesen azt akarnám, hogy a dolgok azonnal megtörténjenek, de mélyebbre kellett ásnom. A közösség ereje rengeteget számít és az, hogy már nem szégyellem az állapotom.

Cara Delevingne egyébként olyan sikeres filmek szereplőjeként is megmutatta tehetségét, mint a Valerian és az ezer bolygó városa, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag vagy a Papírvárosok.

Forrás: People
Borítókép forrása: Northfoto