Barion Pixel A 30 éves Cara Delevingne a tudománynak adományozza orgazmusát – Coloré

A 30 éves Cara Delevingne a tudománynak adományozza orgazmusát

2022. 11. 28.

Szervdonációról, petesejt- és spermadonorokról hallottunk már, de hogyan adományoz valaki orgazmust? A népszerű modell, Cara Delevingne megmutatja.

Sokan rendelkeznek arról, hogy haláluk után szerveiket a tudománynak vagy a szervátültetésre váróknak adományozzák, abban a reményben, hogy az emberiség tudását gyarapíthatják, vagy holtukban is segíthetnek másokon. De a nagyon is életben lévő Cara Delevingne valami sokkal szokatlanabbat adományozott az orvostudománynak, mégpedig az orgazmusát.

A 30 éves szupermodell vérmintát adott a kutatóknak a csúcspont elérése előtt és után is, hogy azok tanulmányozhassák az orgazmus teste kémiájára gyakorolt ​​hatását. Az eredményeket pedig mindannyian meg is nézhetjük egy dokumentumfilmben.

Cara Delevingne
Forrás: Northfoto

A pánszexuális színésznő egy németországi kórház előtt beszél a Planet Sex With Cara Delevingne című új, hatrészes dokumentumfilm-sorozatában a nézőknek.

Azért jöttem, hogy orgazmust éljek át, majd a tudománynak adományozzam. Szerintem a nők szexuális vágyát határozottan visszafogták a történelem során. Saját szerelmi életemből tudom, mennyire lehetnek szexuálisak a nők, mennyire élhetik meg a vágyaikat, pedig az ember azt gondolná, hogy a 21. században a férfiaknak és a nőknek egyformán kielégítő szexuális életet kellene élniük, igaz?

Majd így folytatja:

Készülj fel a sokkra. Amikor az orgazmusról van szó, határozott és lényeges különbség van a nemek között. A kutatók szerint a heteroszexuális férfiak 95 százaléka jut el az orgazmusig közösülés közben, ezzel szemben a heteró nőknek csak 65 százaléka. Hogy őszinte legyek, azt hiszem, ez a szám is túlzó, a legtöbb nő ismerősöm szerint ez valószínűleg inkább 15 vagy 20 százalék. A leszbikusok és queer nők viszont jobban és többet élnek meg az élvezetekből.

A dokumentumfilm igazi csemegének ígérkezik. A kísérlet során az endokannabinoid vegyületek szintjét mérték a szervezetében az orgazmus előtt és után. A kannabiszban lévő aktív molekulához hasonlóan ezek a vegyületek csökkentik a szorongást, fokozzák az eufóriát és felerősítik a szexre adott kellemes reakcióinkat. Nem ez az egyetlen küldetés, amelyet Cara Delevingne vállalt, hogy a szexualitás mélyére ásson.

Cara Delevingne
Forrás: Northfoto

Hollandiába utazott, hogy találkozzon egy szexszakértővel, meglátogatott egy felnőtt filmes forgatást, ahol „etikus” pornográfiát készítettek, és Japánba utazott, ahol lenyomatot készített a hüvelyéből. A Planet Sex With Cara Delevingne csütörtökön este 10-kor debütál a BBC3-on.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto