Barion Pixel Britney Spears elárulja, miért borotválta le a haját a 2007-es hírhedt összeomlása során – Coloré

Britney Spears elárulja, miért borotválta le a haját a 2007-es hírhedt összeomlása során

2023. 10. 18.

Britney Spears regénye már a boltok raktárában sorakozik, hamarosan kézhez veheti minden rajongó, így egyre több meredek részlet derül ki.

Britney Spears életrajzi könyve, a The Woman In Me (A bennem lévő nő) október 24-én debütál, de már előrendelhető a hazai könyvesboltokban is. A regény kapcsán egyre több kényes információt oszt meg a pophercegnő az interjúk során, így derült ki nemrég az is, hogy volt egy abortusza, amikor ő és Justin Timberlake egy párt alkottak.

Britney Spears
Forrás: Denise Truscello / Contributor / WireImage / Getty Images

A 41 éves díva 2007-ben hírhedt módon megvált hajkoronájától egy fodrászatban Tarzanában, Los Angeles külvárosában. Ez csak egy nappal azután történt, hogy elhagyta az antiguai rehabilitációs intézményt. Innen pedig egyenes út vezetett oda, hogy apja gyámsága alá került, aki hosszú évekig volt a sztár pénzének korlátlan ura, és minden egyéb dologról is ő döntött a lánya életében.

A 13 évig tartó “rabságból” Britney Spears csak nemrég szabadult, a harcban segítette exférje, Sam Asghari is, akivel hónapokkal ezelőtt sajnos szakítottak.

A könyv kapcsán most Spears elmesélte, mi vezetett oda, hogy szinte kopaszra nyírta a fejét és egy esernyővel hadonászott az ominózus esetkor. Akkor éppen egy fájdalmas váláson ment keresztül Kevin Federline-nal, és állandóan a nyilvánosság előtt volt a kétgyermekes anya.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

Egyfajta lázadásként nyúlt a nyírógéphez, mivel hosszú éveken át, amíg tiniből felnőtté érett, mindenki árgus szemekkel figyelte és tettek megjegyzéseket a testére, a küllemére. Ezzel akart beinteni. Habár elismeri, még nem volt jól lelkileg. Így utána ismét elvonult kezelésre, ennek ellenére 2008-ban apja, Jamie Spears magához ragadta a gyámságot.

A konzervatórium alatt megértettem, hogy azoknak az időknek már vége. Meg kellett növesztenem a hajam, és vissza kellett formálnom magam. Korán le kellett feküdnöm, és be kellett vennem minden gyógyszert, amit mondtak. Könyörtelen volt a családom. Az az érzés, hogy soha nem vagy elég jó, lélekölő létállapot egy gyerek számára.

– idézi fel könyvében Britney Spears, aki mindent kitereget apjáról is a memoárban.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto