Barion Pixel A 41 éves Britney Spears és férje tisztázták a legutóbbi botrányt, ennek ellenére lehet ok az aggodalomra – Coloré

A 41 éves Britney Spears és férje tisztázták a legutóbbi botrányt, ennek ellenére lehet ok az aggodalomra

2023. 01. 18.

A pop hercegnője, Britney Spears nemrég jelenetet rendezett egy étteremben, amiről videó is készült, és bár érthető a sztár reakciója, a rajongók nem nyugodtak a mentális állapotát illetően.

Britney Spears 2021-ben szabadult ki apja gyámsága alól, több dokumentumfilm is készült akkoriban, amelyekben pro és kontra érvek, hangfelvételek hangzottak el, illetve a világsztár apjának pénzéhes álláspontja rajzolódott ki. Sajnos az, hogy Britney-nél voltak mentális problémák, vitathatatlan, ő maga is elismerte, hogy bipoláris zavart diagnosztizáltak nála. Ám szerinte a gyámság alá vonás indokolatlan és aljas tett volt szülei részéről.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

Az azóta “kiszabadult” énekesnő viselkedése továbbra is sokszor aggasztó, egy időben saját fiai is elhatárolódtak tőle, mivel állandóan meztelenül szerepelt az Instagramján. Számos családi mélyponton van túl, húgával is se veled, se nélküled kapcsolatot ápol, hol támadja, hol vidáman köszönti fel születésnapján – amit a rajongók szintén kissé skizofrén dolognak tartanak. Egyedül férje, a 28 éves Sam Asghari jelent biztos pontot az életében, aki mellett boldog.

Nemrég azonban ismét incidensbe keveredtek, amikor szerettek volna megvacsorázni kettesben a Los Angeles-i Joey étteremben. A vendégek közül videózni és fotózni kezdték őket, amitől – lássuk be jogosan – Britney Spears kiakadt, és az ottlévők állítása szerint kiabált is. A férje utólag védelmébe vette szerelmét és megmagyarázta az esetet.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

Ne higgyetek el mindent, amit a neten olvastok, emberek! Nem hagytam ott őt, azért mentem ki sebesen, hogy a kocsit előkerítsem és véget vessek ennek a méltatlan helyzetnek.

– írta Instagram story-jában Asghari.

Egy ott dolgozó szerint egyáltalán nem Britney Spears volt azon az estén, aki helytelenül viselkedett, hanem az a vendég, aki a beleegyezése nélkül kezdte videózni. Ki ne akadna ki ezen, amikor a párjával csak enni szeretne?

Később maga Spears is reagált egy másik Instagram-posztban, és ebben be is mutatott középső ujjával.

Tudom, hogy a hírek arról szólnak most, hogy egy kicsit részeg voltam abban az étteremben, és hogy viselkedtem… Tényleg minden egyes mozdulatomat figyelik! Igazán hízelgő, hogy mániákusként emlegetnek megint, és aztán a múltamban történt negatívumokban vájkálnak. Tudom, hogy nekem szurkoltok. Nézzétek meg a képeket, úgy festek rajtuk, mint egy Shrek. Valójában meg senkit nem érdekel, mi is van velem. Unom, hogy ezt a posztot is meg kell írnom.

– fakadt ki a Grammy-díjas Britney.

Valószínűleg az tenne jót igazán az énekesnő lelkének, ha kevesebbet létezne a közösségi médiában, nem reagálna ezekre a dolgokra, és nem is kísérné figyelemmel, mit írnak róla.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto