Barion Pixel Most jött: Szörfbalesetet szenvedett Bódi Sylvi – Coloré

Most jött: Szörfbalesetet szenvedett Bódi Sylvi

2023. 12. 21.

Előrehozott karácsonyt rendezett Bódi Sylvi, mert Balira utazott, hogy azzal foglalkozzon, amit imád.

Csúnya sérüléseket szenvedett szörfözés közben Bódi Sylvi. A playmate-influencer szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a kalandot, ami Bali szigetén érte.

Baleset érte Bódi Sylvit szörfözés közben

Erről Instagramján értesülhettek a rajongók, egy sokat mutató fotóval jelezte, hogy már az első deszkára állásakor megtörtént a baj. Jobb könyöke horzsolástól és karcolástól véres. Szerencsére ennél nagyobb baj nem történt, erről tanúskodik a sztár arckifejezése is.

Megérkeztem a Mentawai-szigetekre. Meg is volt az első szörf. A szörf táboromban van még pár hely, ha valakinek megjött a kedve – viccelődik Sylvi a posztjában.

Bár nem szép a kezét borító seb, de minden bizonnyal pár napon belül jobban lesz Sylvi. Mint kiderült, a sztár nemcsak szórakozni és pihenni ment Balira, hanem táborában, ahol szörfoktatóként segíti a kezdő hullámlovagokat.

Bodi Sylvi
Jól elboldogul a tanyán, de Balin még jobban érzi magát / Kép forrása: RTL

A karácsony már mögötte van

Modellkarrierje miatt vált ismertté és azt is tudni lehet, hogy nem áll tőle messze a tanyasi élet és az ottani munka sem, és remekel a szörfözésben is. Éppen emiatt már túl van a karácsonyi ünneplésen is, hiszen azóta már Balin van és élvezi a napsütést, a homokot, a vakítóan kék vizet és a szörfözést.

Nyitókép forrása: RTL