Barion Pixel 10 nagy név szerepel már a Black Mirror 6. évadának stáblistáján – Coloré

10 nagy név szerepel már a Black Mirror 6. évadának stáblistáján

2022. 09. 03.

Végre körvonalazódik a kép és már lehet tudni, kik fognak szerepelni a különleges Black Mirror sorozatának főszereplői között.

A Black Mirror annak idején műfajt teremtett azzal, hogy egy-egy évada önálló epizódokból áll, és az antológia ráadásul az emberiség és technológia lehetséges jövőjét mutatja be, ami általában nem túl rózsás.

Black Mirror
Forrás: Netflix

A meghökkentő, bizarr, félelmetes és nyomasztó epizódok mindig tarolnak, így nem is csoda, hogy a közönség már ácsingózik a folytatásra.

Az ötödik évad már három éve debütált a Netflixen és most már tudni lehet, hogy végre készül a hatodik etap is. Most pedig néhány nagy nevet is bejelentettek a színészek közül, csakhogy még idegörlőbb legyen a várakozás.

A főhősök között ott lesz a nagy visszatérő Josh Hartnett, Zazie Beetz, Kate Mara, Aaron Paul, Danny Ramirez, Rory Culkin, Paapa Essiedu, Auden Thornton, Anjana Vasan és Clara Rugaard.

A készülő évad részeiről egyelőre semmit sem lehet tudni. Az alkotó páros, Charlie Brooker és Annabelle Jones annyit viszont elárult, hogy minden eddigi évadénál filmszerűbb megvalósításra számíthatunk és természetesen továbbra is garantált, hogy az epizódok közel egy órásak lesznek.

Az előző évadokban egyébként olyan zseniális színészek és sztárok kaptak szerepet, mint a Nope főszereplője, Daniel Kaluuya, Miley Cyrus, Bryce Dallas Howard, Jon Hamm, az Oscar-díjra jelölt Jesse Plemons vagy a Fekete párduc színésznője, Letitia Wright.

Ez is érdekelhet:

Érkezik a Black Mirror 6. évada!

A Black Mirror újabb évada a készítők szerint az elmúlt két év nehéz időszakai miatt nem fért bele a világ életébe, ugyanis épp elég depresszió, kilátástalanság és kicsit sem derűs jövőkép volt előttünk. Ha szeretnél többet tudni a a szériáról, olvasd el a cikkünket!