Barion Pixel Érkezik a Black Mirror 6. évada! – Coloré

Érkezik a Black Mirror 6. évada!

2022. 05. 17.

Rengeteg minden történt a Black Mirror utolsó epizódja óta, hiszen a covid miatt teljesen átalakult az életünk, az életstílusunk.

A Black Mirror újabb évada a készítők szerint az elmúlt két év nehéz időszakai miatt nem fért bele a világ életébe, ugyanis épp elég depresszió, kilátástalanság és kicsit sem derűs jövőkép volt előttünk.

Black Mirror
Forrás: Netflix

Bár a helyzet a háborús állapotokkal sem változott, most úgy fest, hogy a Netflix disztópikus sci-fi antológiája visszatér, méghozzá sokkal rosszabb jövőt lefestve számunkra, mint eddig valaha.

A Black Mirror rajongóinak sokáig kellett várniuk a hatodik évad bejelentésére, de tegnap hivatalosan is megerősítették, hogy közel három év után készülőben van a folytatás. Jelenleg még csak a castingok folynak és keresik azokat az epizódszereplőket, akik a lehető legerősebben tudják átadni az idegtépő jövőbeli valóságot.

Ha minden igaz, nem kell sokat várnunk az újabb évadra és már jövő év, vagyis 2023 elején láthatjuk az új részeket. De ha ez nem lenne elég, egyes források szerint az 5. évad is kap egy plusz extra részt, mivel csak három epizódból állt.

A Black Mirror sorozatában egyébként több híresség is megfordult egy-egy epizód erejéig. Többek között olyan nevek, mint Miley Cyrus, Jon Hamm, Wyatt Russell, Daniel Kaluuya, Hayley Atwell, Domhnall Gleeson vagy éppen Bryce Dallas Howard.

Black Mirror
Forrás: Netflix

Ez is érdekelhet:

Christopher Walken

Christopher Walkent több sorozat és film főszereplőjeként láthattuk közel a 80-hoz is, most pedig egy újabb nagy sikerű alkotással bővíti az amúgy sem rövid listáját. Ha tudni akarod, melyik alkotásban kapott szerepet, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com