Barion Pixel Az Operaházban járt tegnap Benedict Cumberbatch – Coloré

Az Operaházban járt tegnap Benedict Cumberbatch

2023. 04. 17.

Doctor Strange megformálója, Benedict Cumberbatch egy filmforgatás miatt tartózkodik Magyarországon, és ha már Budapesten volt, beugrott megnézni egy előadást az Operaházba.

A többek közt a Sherlock c. tévésorozatból, a Kódjátszmából és a Doctor Strange-szuperhősfilmekből ismert angol színész a Magyar Nemzeti Balett vasárnapi Don Quijote előadását tekintette meg Melnyik Tatyjana (Kitri) és a Basil szerepében idén debütáló Kiyota Motomi főszereplésével. A tomboló sikert kiváltó produkció Benedict Cumberbatch-t is lenyűgözte, aki állva tapsolta meg a közreműködő művészeket, majd a színfalak mögött személyesen is gratulált a társulatnak – olvasható az Operaház Facebook-bejegyzésében.

Nagy Attila Benedict Cumberbatch
Fotó: Nagy Attila

Cumberbatch jelenleg az Eric című Netflix-sorozat forgatása miatt tartózkodik Magyarországon, amit várhatóan 2024 elején nézhetünk majd meg a felületen. A poszt szerint az előadásra a sorozat stábjának több tagja is elkísérte őt. Nem ő az egyetlen híresség, akit kiszúrhattunk a napokban Budapesten, hiszen pénteken A zongorista sztárja, Adrien Brody tűnt fel a főváros utcáin, a színész az ötvenedik születésnapját ünnepelte a Rosenstein Vendéglőben.

Borítókép forrása: Nagy Attila