Barion Pixel Ben Stiller újra volt feleségében találta meg az igazit – Így jelentette be – Coloré

Ben Stiller újra volt feleségében találta meg az igazit – Így jelentette be

2022. 02. 24.

Ben Stiller a világ legboldogabb emberének érzi magát, ugyanis 5 évvel a válásuk után ismét volt feleségével alkotnak egy párt.

Ben Stiller természetesen egy interjút is adott, amelyben azt mondta, hogy ennél nagyszerűbb dolog még soha nem történt vele.

Ben Stiller
Forrás: Northfoto

Bár sokan nem hisznek a felmelegített kapcsolatokban, a színész és felesége, Christine Taylor úgy néz ki, rácáfolt erre a hiedelemre.

A vígjátékok egyik legkedveltebb színészeként ismertté vált Stiller és szintén színésznő volt felesége még 2017-ban jelentették be, hogy 18 évnyi házasság után külön utakon folytatják. Ám, a járvány és a karantén miatt a sztár úgy döntött, hogy visszaköltözik családjához, hogy több időt lehessen biztonságosan velük. Az együtt töltött napok és hetek pedig meghozták az eredményt, hiszen az egymás iránt érzett szerelem újra felizzott köztük.

Ben Stiller és felesége
Forrás: Northfoto

Az 56 éves színész és régi-új kedvese néhány hónapig ugyan titkolták a kapcsolatukat, most viszont elérkezettnek látták az időt, hogy hivatalosan is bejelentsék: ismét egy párt alkotnak és eszük ágában sincs elengedni egymás kezét. Ennek nemcsak a sztár követői, hanem két gyermeke is nagyon örül.

Természetesen volt már példa rá, hogy hosszabb idő után talált vissza egymáshoz két sztár. Gondoljunk csak Jlo és Ben Affleck szerelmére vagy éppen Pinkre és Carey Hart motorversenyzőre.

Forrás: justjared.com