Az idei Oscar-díjátadó minden eddiginél érdekesebb lesz

Idén április 25-én kerül megrendezésre a 93. Oscar-díjátadó...

Képernyőfotó 2021 02 11 15.32.26
Borítókép forrása: YouTube

Az esemény azonban kivételesen nemcsak a Dolby Theatre-ben lesz megtartva, hanem több helyszínen és online is. Koronavírus ide vagy oda az Akadémia úgy döntött, hogy a lehető legszigorúbb szabályok betartásával, de megrendezi a filmes díjátadók legnagyobbikát. Ezért pedig a saját szabályzatuk több pontján is hajlandóak voltak változtatni.

Az idei év számos forgatásnak tett keresztbe, és a moziknak is be kellett zárniuk. De még ez se szegte a kedvét a filmes eseményeknek, hiszen szeptemberben – igaz, hogy elsősorban online Zoom videó segítségével – megtartották az Emmy-díjátadót. Jelenleg hasonló terveket vettek számításba a szervezők az Oscarral kapcsolatban is. Így szóba jöttek az Oscar-buborékok, a több helyszín lehetősége, illetve a Hollywood Bowl neve is.

Az már biztos, hogy nem hajlandóak lemondani a gáláról, ugyanis sokan úgy vélik, hogy ebben a mély depresszióban, ami rátelepedett az emberiségre az elmúlt egy évben, szükség van az ilyen és ehhez hasonló színfoltokra.

Arról ugyan még nincs hír, hogy kik lesznek az idei jelöltek és az est házigazdája, de pár napon belül erre is fény derül.

Forrás: Hollywood Reporter

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!