Barion Pixel Ashton Kutcher őszintén vall válásáról: “Életem kudarcának éreztem akkor” – Coloré

Ashton Kutcher őszintén vall válásáról: “Életem kudarcának éreztem akkor”

2023. 02. 03.

A friss interjúban Ashton Kutcher felidézte azt is, hogyan változott meg az élete, amikor 2003-ban, a bulvárőrület közepette elkezdte kapcsolatát Moore-ral.

Bár Ashton Kutcher azóta boldog férj és apa Mila Kunis oldalán, volt idő, mikor el sem tudta képzelni, hogyan él majd ismét teljes életet, miután elvált Demi Moore-tól.

Nagy szenzáció volt, amikor a kölyökképű, akkor még harminc alatti feltörekvő Ashton Kutcher, és Bruce Willis híres és gyönyörű exneje egymásba szerettek. Volt, aki csámcsogott rajta és helytelenítette a nagy korkülönbség miatt, mások viszont pont ezért találták romantikusnak és igaz szerelemnek.

Demi Moore és Ashton Kutcher
Forrás: Northfoto

Huszonhat éves voltam, és egy nyolcéves, egy tízéves és egy tizenkét éves gyerekért is felelősséget kellett vállalnom.

– osztotta meg Ashton, utalva Moore mostanra felnőtt három lányára, Tallulah, Scout és Rumer Willis-re, akikkel Kutcher a mai napig remek kapcsolatot ápol.

A különleges pár tagjai 2003-ban találtak egymásra, és hiába a 15 év korkülönbség, 2005-ben össze is házasodtak. 2011-ben romlott meg a viszonyuk és 2013-ban el is váltak. Kutcher egy ideig szomorkodott, de 2015-ben rátalált Mila Kunis-ra, akivel tinikorukban már szerepeltek együtt egy sit-comban. Demi Moore pedig jelenleg Daniel Humm híres séffel jár.

Semmi sem érezhető akkora kudarcnak, mint egy válás. A válás életem kudarcának tűnik. Elbuktál a házasságban.

– mondta Ashton Kutcher az Esquire-nek adott interjúban.

A Két pasi meg egy kicsi sztárja azt is felidézte, milyen megrázó volt számukra, mikor a baba, akit annyira nagyon vártak, végül elment, Demi elvetélt. Kapcsolatuk sok magasságot és mélységet élt meg, és, amikor úgy gondolta, hogy már minden sebe begyógyult, akkor Demi életrajzi memoárja miatt minden felfordult.

Ashton Kutcher és Demi Moore
Forrás: Northfoto

Rohadt dühös voltam. Végre eljutottam arra a pontra, élethelyzetbe ahol a sajtó valóban nem üldözött már engem és Milát, az életemet és a családomat. Aztán másnap a paparazzik gyerekeim iskolájában vannak. Felháborító.

– idézte fel a 2019-es eseményeket, mikor kijött Demi Inside Out című regénye.

Ennek ellenére Kutchernek most ismét boldog időszaka jött el, egy új romantikus vígjáték főszereplője Reese Witherspoonnal. A Nálad vagy nálam a Netflixen lesz látható a Valentin-napi időszaktól kezdve. Ashton ezzel majdnem kilenc évnyi kihagyás után tér vissza a képernyőre.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/ashton-kutcher-interju/