Barion Pixel Az 59 éves Demi Moore ezt a korábbi döntését soha sem hozná meg újra – Coloré

Az 59 éves Demi Moore ezt a korábbi döntését soha sem hozná meg újra

2022. 08. 02.

Demi Moore sok mindent megtett egy-egy szerep kedvéért, és semmit nem bán, de van, amit ma már nem vállalna be.

Demi Moore, Bruce Willis egykori felesége a mai napig gyönyörű és őrzi fiatalos báját. Arca és vonásai annyira finomak, hogy még az sem változtatott ezen, amikor az 1997-es G.I. Jane forgatása kedvéért kopaszra nyírta a fejét. Deminek kimondottan jól állt a rövid haj is, például a Ghost című filmben, de azért a tar frizura még neki is komoly dilemmát okozott a 25 évvel ezelőtti film elkészítésekor.

Demi Moore
Forrás: Northfoto

Az 59 esztendős sztár most az Andie nevű fürdőruha kollekció reklámfotózása kapcsán mutatta meg, milyen tökéletes a fizikuma a mai napig, kedves arcáról nem is beszélve. A divatanyag kapcsán arról is mesélt, hogy Jordan O’Neill, azaz G.I. Jane karaktere anno megkívánta, hogy megváljon szépséges hajától, de ma már ezt a döntést nem hozná meg. Soha, egyetlen szerep kedvéért sem. Demi imádja hajzuhatagát, és noha időnként festeti, egyáltalán nem zavarják az ősz tincsek sem. A hajszíne fakulásával meg tud barátkozni, de a hajtömegétől többé nem akar megválni.

Demi Moore
Forrás: Northfoto

“A munkám során mindent megtettem, amit a rendező vagy a készítők elvártak. Levágattam, leborotváltam, befestettem, volt frufrum, bobom. Amikor viszont nincs forgatás, egyáltalán nem hagyom igénybe venni a hajam. Még vasalni sem vagyok hajlandó, megvárom, hogy a súlya egyenesítse ki, mikor szárad. Imádom, és már az is irritál, ha valaki hozzá akar érni. Boldog vagyok, hogy ilyen szerencsés a genetikám, rengeteg hajam van és egészséges, így ma már semmi és senki kedvéért nem válnék meg tőle.”

Demi Moore
Forrás: Northfoto

Demi Moore azt is elmondta ennek kapcsán, hogy nem akar már megfelelni senkinek. Tesz a patriarchális nyomásra, miszerint egy idősödő nőnek ne legyen hosszú haja. Ő így “lázad”, és ha pedig egy szerep megkívánja, hogy másmilyen frizurája legyen, az manapság könnyedén megoldható hála a modern parókáknak és az ügyes hajszobrászoknak.

Ez is érdekelhet

Demi Moore Velencében pihent, méghozzá egy jóképű idegen társaságában

Az 58 éves sztár Bruce Willistől való válása óta nem igazán szerencsés a szerelemben, bár közeli barátai szerint ez annak is betudható, hogy csak és kizárólag fiatalabb férfiakkal hajlandó ismerkedni, akik rendre összetörik a szívét. Ashton Kutcherrel 8 együtt töltött év után váltak el, ami annyira romba döntötte az önbecsülését, hogy azóta sem tudott megnyílni senkinek. Néhány hónapja azonban valami megváltozott… Ha szeretnéd tudni, mi történt Demi Moore-ral, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com