Demi Moore Velencében pihent, méghozzá egy jóképű idegen társaságában

2021. 09. 03.

A csodaszép színésznőt pár napja kapták lencsevégre Velence egyik felkapott éttermében, ahol egy igen jóképű fiatal ember társaságát élvezte.

Az egyszer biztos, hogy soha ilyen jó formában nem volt a világ egyik legszebb színésznőjének tartott Demi Moore, aki néhány napja egy divatbemutató kedvéért utazott Velence városába.

Demi Moore And Cast Attend The 'corporate Animals' Premiere During The 2019 Sundance Film Festival
Forrás: northfoto.com

Az eseményt követően viszont nem sietett olyan gyorsan haza az Egyesült Államokba, hanem úgy döntött egy-két napig még kiélvezi az olasz város szépségeit és legjobb éttermeit, amelynek egyikében kapták lencsevégre egy feltűnően jóképű férfi társaságában, akivel láthatóan nagyon jól érezte magát. Az 58 éves sztár Bruce Willistől való válása óta nem igazán szerencsés a szerelemben, bár közeli barátai szerint ez annak is betudható, hogy csak és kizárólag fiatalabb férfiakkal hajlandó ismerkedni, akik rendre összetörik a szívét. Ashton Kutcherrel 8 együtt töltött év után váltak el, ami annyira romba döntötte az önbecsülését, hogy azóta sem tudott megnyílni senkinek. Ismerősei szerint ez nem olyan nagy baj, hiszen ilyen sokat még nem volt a lányaival, mint az elmúlt időszakban, újra elkezdett társasági életet élni és életmódot is váltott, ami a külsején is meglátszik.

Ezt bizonyítja az is, hogy sorra hívják a legnagyobb divateseményekre modellnek, köztük a Dolce and Gabbana és Rihanna is, aki pár hónapja legújabb Savage X Fenty kollekcióját reklámoztatta a színésznővel. Hogy barátság vagy szerelem van-e a színésznő és a férfi között, még nem tudni, de az biztos, hogy igencsak jól mutatnának egymás mellett a nagy korkülönbség ellenére.

Forrás: dailymail.com