Barion Pixel A 26 éves Anya Taylor-Joyt valósággal sokkolta színésztársa megjelenése legújabb filmjének forgatásán – Coloré

A 26 éves Anya Taylor-Joyt valósággal sokkolta színésztársa megjelenése legújabb filmjének forgatásán

2022. 11. 16.

A Menü című túlélő-horror igen neves szereplőgárdával büszkélkedhet, ráadásul az egyikük a színésznő, Anya Taylor-Joy gyerekkori félelmeit testesítette meg.

A brit-argentin származású színésznő 26 éves korára felért a csúcsra. Anya Taylor-Joy előbb A boszorkány című horrorban bizonyított a szakmának, majd sikert sikerre halmozott olyan alkotásokkal, mint a Netflixes Vezércsel, a Széttörve vagy az Utolsó éjszaka a Sohóban. A különleges szépségű tehetség hamarosan egy igazán nyomasztó és fordulatos horrorral, A menüvel kerül a mozivászonra, olyan sztárok társaságában, mint Nicholas Hoult, John Leguizamo és Ralph Fiennes.

Utóbbi teljesen sokkolta Anya Taylor-Joyt, amikor összetalálkoztak, mivel egyszerre rajongta és félte a színészt. Gyermekként a Vezércsel sztárja ugyanis a Harry Potter könyvekből tanult meg angolul, majd látta a filmes adaptációkban Fiennest megtestesíteni a főgonoszt, Voldemortot. Ez teljesen lenyűgözte és megérintette őt, nem csoda, hogy előtört belőle a rajongással vegyített félelem.

Harry Pottert olvasva tanultam meg angolul, szóval ez a találkozás nagy dolog volt nekem; a tudatalattim ilyenkor elzár minden olyan információt, amelyeket nem tudok kezelni. Szóval adtam a lazát, menő voltam, és nagyon jól kijöttünk egymással. Aztán amikor a második etapnak vége lett, felocsúdtam, hogy „Úristen!” és felhívtam anyukámat, és azt mondtam neki: az utolsó ember, aki szembe szállt Voldemorttal, Harry volt, és most meg én vagyok az!

– mesélte Anya Taylor-Joy a The Graham Norton Show-ban.

Anya Taylor-Joy
Forrás: Northfoto
Anya Taylor-Joy
Forrás: Northfoto

A Menü című horror november 17-én debütál a mozikban. Az előzetesből kiderül, hogy egy exkluzív vacsoraélmény rémálomba fordul át, amikor a jelenlévők számára kiderül, ők szerepelnek az étlapon, vagyis egy beteg, túlélő estére keveredtek el, ahonnan űzött vadként kell menekülniük.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto