Barion Pixel Alain Delontól 72 illegális lőfegyvert foglaltak le – A francia legenda nagy bajban lehet – Coloré

Alain Delontól 72 illegális lőfegyvert foglaltak le – A francia legenda nagy bajban lehet

2024. 02. 28.

Alain Delon az utóbbi időben nem művészete miatt került a címlapokra, és ez most sincs másképp, a legendás francia színésznél ugyanis több lőfegyvert és több ezer lőszert találtak.

A francia rendőrség hetvenkét lőfegyvert és több mint háromezer lőszert foglalt le Alain Delon otthonán. A színész, a Párizstól 135 kilométerre található Douchy-Montcorbonban él, amihez egy lőtér is tartozik. A helyzetet bonyolítja, hogy a legenda nem rendelkezik fegyvertartási engedéllyel.

Alain Delon és a fegyverek

A 88 éves sztár otthonában kedden zajlott a házkutatás, melyet azután rendeltek el, hogy a színészhez küldött tisztségviselő észrevett egy fegyvert. Maga a tisztségviselő azért látogatott a Delon-házba, mert a gyermekei gondnokság alá szeretnék helyezni a színészt.

Ennek oka, hogy a gyerekei már osztoznának apjuk vagyonán, és nem akarják, hogy Delon bármit eladjon tárgyai közül. A helyzetet komplikálja a színész ápolója, aki állítólag a szeretője is, így útban volt a családnak, ezért megszabadultak tőle, megelőzve azt, hogy a színész mindent a nőre hagyjon.

Alain Delon az utóbbi időben sajnálatos módon gyengülő egészségével és a családjával kapcsolatos botrányokkal került a lapokba / Kép forrása: Daniel SIMON / Getty Images
Alain Delon az utóbbi időben sajnálatos módon gyengülő egészségével és a családjával kapcsolatos botrányokkal került a lapokba / Kép forrása: Daniel SIMON / Getty Images

Alain Delon mindennek ellenére ápolásra szorul. Állapotát egy orvos erősítette meg, ám véleményét három gyermeke vitatta.

Az, hogy a fegyverek valóban az ő birtokában vannak-e, vagy állapotára való tekintettel nem is tud a létezésükről, egyelőre nem ismert.

Forrás: BBC.

Nyitókép forrása: Getty Images